Kunststof kozijnen foliëren

Kunststof kozijnen foliëren is het beste alternatief voor kunststof kozijnen schilderen. Daarmee kunt u de kozijnen in elke gewenste kleur krijgen. Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen foliëren? Dat leest u in dit blog.

Kunststof kozijnen foliëren als alternatief voor schilderen

Misschien heeft u overwogen om uw kunststof kozijnen te schilderen, omdat u de kleur niet meer mooi vindt, of omdat deze niet zo goed meer passen bij uw woning. Als uw kunststof kozijnen er van buiten er niet meer mooi uit zien en u deze volledig wilt verfrissen in een andere kleur, kunt u deze ook zonder schilderwerk weer een nieuwe uitstraling geven. Met kunststof kozijnen foliëren, wordt er een volledig nieuwe folielaag aangebracht op het kunststof buiten kozijn van uw ramen of deur.

Waarom kunststof kozijnen foliëren?

In ons blog over kunststof kozijnen schilderen leest u alles over de mogelijkheden om uw kunststof kozijnen zelf te schilderen, maar ook welke risico’s dit met zich meebrengt. Daarom is het wellicht beter te overwegen om uw huidige kunststof kozijnen te laten foliëren met nieuwe folie in elke gewenste kleur. Dan heeft u er zelf geen omkijken naar, maar kunt u binnenkort wel genieten van de stijl en kleur van vernieuwde kunststof kozijnen.

Verfrissen en vernieuwen van uw kunststof kozijnen

Na verloop van jaren kunt u uitgekeken zijn op de kleur van uw huidige kunststof kozijnen of zijn er kleine beschadigingen of slijtage, waardoor u overweegt om deze te vernieuwen. U kunt natuurlijk volledig nieuwe kunststof kozijnen kopen, maar daar bent u stukken duurder mee uit. Het is veel voordeliger, sneller en praktischer om uw huidige kunststof kozijn aan de buitenkant op te frissen met kunststof kozijnen foliëren.

Voordelen van kunststof kozijnen foliëren

  • Is kostenbesparend ten opzichte van nieuwe kunststof kozijnen kopen
  • Kan zowel voor raamkozijnen als voor kunststof deuren of schuifpuien
  • U heeft geen arbeidsintensief werk van kunststof kozijnen schilderen
  • U kunt de kunststof folie in diverse kleuren laten vervangen
  • Uw huidige kunststof kozijnen zien er van buiten weer als nieuw uit
Heeft u kleine beschadigingen aan de folie van uw kunststof kozijnen buiten? Lees dan ook de informatie over reparatie folie kunststof kozijnen.

In welke kleur wilt u de vernieuwde kunststof kozijnen?

Eén van de grote voordelen van het kunststof kozijnen foliëren, is dat u uw huidige kunststof kozijnen niet hoeft te vervangen en u dus ook geen hoge kosten voor nieuwe kozijnen of deur hoeft te maken. Daarnaast zijn er legio mogelijkheden om de kleur van de folie af te stemmen op uw huis of uw persoonlijke wensen. Kozijn Repair Service is gespecialiseerd in kunststof kozijnen foliëren en stemt graag uw wensen met u af.

Neem desgewenst contact met ons op om uw wensen door te spreken.

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.