Het belang van goed hang en sluitwerk

Tegenwoordig vinden er steeds meer woninginbraken plaats. Beveiliging in de vorm van alarminstallaties en camera’s werkt helaas pas als het te laat is: op het moment dat de inbreker al binnen is.

Uit onderzoek blijkt dat het juiste hang en sluitwerk de kans op een inbraak tot wel 90% verkleint. Goed hang en sluitwerk zorgt voor tijdswinst, waardoor de inbreker sneller op zal geven of uw huis zal overslaan.

Een slotenmaker kan u onder meer helpen met het openen, vervangen en aanbrengen van goed hang en sluitwerk ter beveiliging. Kozijn Repair Service is uw ervaren slotenmaker en zorgt ervoor dat uw huis ook daadwerkelijk een veilig thuis is.

Kozijn Repair Service: jarenlange ervaring in hang en sluitwerk

Wij hebben jarenlange ervaring in het openen, vervangen en aanbrengen van goed hang en sluitwerk voor uw ramen, deuren en schuifpuien en hebben diverse soorten hang en sluitwerk, deurbeslag en raambeslag op voorraad die ongewenste indringers buiten de deur houden.

Naast veiligheidssloten leveren wij ook:

  • Veiligheidcilinders en bijzetsloten
  • Veiligheidsbeslag, deurbeslag en raambeslag
  • Insteeksloten en oplegsloten
  • Meerpuntsluitingen
  • Dievenklauwen
  • Veiligheidsscharnieren
  • Raamboompjes
  • Hangwerk voor ramen, deuren en schuifpuien

Slotenservice

Als slotenspecialist met eigen slotenservice en adviseur in inbraakbeveiliging is Kozijn Repair Service uw specialist voor het vervangen van sloten, het aanbrengen van nieuwe veiligheidssloten en het monteren van een kerntrekbeveiliging.

Uw hang- en sluitwerk: altijd voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Laat u uw hang en sluitwerk plaatsen door Kozijn Repair Service? Dan zijn deze voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo weet u een ding zeker: u heeft altijd de het meest geavanceerd hang en sluitwerk dat goed is getest en gekeurd.

Op zoek naar hang en sluitwerk? Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek naar goed hang en sluitwerk voor uw huis of bedrijfsruimte? Houd inbrekers buiten de deur en vraag een offerte aan via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.