2303, 2021

Tips voor het onderhouden van uw schuifpui

Categorieën: Schuifpuien|Reacties uitgeschakeld voor Tips voor het onderhouden van uw schuifpui

Tips voor het onderhouden van uw schuifpui Een schuifpui is een prachtige aanvulling op uw woning of bedrijfspand, het zorgt ervoor dat binnen en buiten met elkaar verbonden worden. Er komt volop licht binnen en het voelt binnen ruimtelijker. Uw schuifpui wil u natuurlijk in goede staat houden. Kozijn Repair Service deelt daarom een paar

910, 2019

Deur afhangen of deur afstellen

Categorieën: Onderhoud|Reacties uitgeschakeld voor Deur afhangen of deur afstellen

Deur afhangen of deur afstellen Wilt u een deur afhangen of een voordeur of achterdeur afstellen, maar u weet niet precies hoe dit moet? Wij kunnen u hier snel en vakkundig bij helpen.

910, 2019

Schuifpui reparatie loopsysteem

Categorieën: Schuifpuien|Reacties uitgeschakeld voor Schuifpui reparatie loopsysteem

Schuifpui reparatie loopsysteem Na verloop van tijd kan het loopsysteem, rollers of railsysteem van een schuifpui steeds stroever verlopen en krijgt u de schuifpui steeds moeilijker open en dicht. Wat kunt u dan het beste doen?

2805, 2019

Service monteur kozijnen en schuifpuien

Categorieën: Onderhoud|Reacties uitgeschakeld voor Service monteur kozijnen en schuifpuien

Service monteur kozijnen en schuifpuien Op zoek naar een goed service monteur voor een kozijn reparatie, schuifpui reparatie, dakkapel reparatie of bij het leveren en monteren van hang en sluitwerk?

2805, 2019

Schuifpui gaat niet meer open

Categorieën: Schuifpuien|Reacties uitgeschakeld voor Schuifpui gaat niet meer open

Schuifpui gaat niet meer open Uw schuifpui gaat niet meer open, loopt zwaar of uw schuifpui wil niet meer dicht? Dat is erg vervelend. Hoe kunnen wij dit voor u oplossen?

2504, 2019

Kiep kantelraam reparatie

Categorieën: Raam reparatie|Reacties uitgeschakeld voor Kiep kantelraam reparatie

Kiep kantelraam reparatie Uw kiep kantelraam gaat niet meer open en u wilt een kiep kantelraam repareren? In dit blog vertellen wij meer over een draai kiep raam reparatie en draaikiepbeslag vervangen.

Ga naar de bovenkant