Reparatie folie kunststof kozijnen

Een kunststof kozijn bestaat uit verschillende lagen, waarvan de bovenste laag een folie is. Na verloop van tijd kan de folie gaan loslaten. Het aanbrengen van was of hars is vaak voldoende om de folie te herstellen, maar soms is het nodig om de folie te repareren of vervangen. Het ligt voor de hand om naar bouwmarkt te gaan en materialen te halen om de folie zelf te herstellen, maar het is verstandiger om een vakkundige en ervaren servicemonteur in te schakelen voor de reparatie van de folie van uw kunststof kozijnen.

Kozijn Repair Service, specialist in kunststof kozijn reparaties

Kozijn Repair Service is uw specialist in kunststof kozijn reparaties en het vervangen van onderdelen. Bij alle vormen van schade aan kunststof kozijnen komen wij bij u langs om de schade te inspecteren en te repareren.

Kunststof reparaties die wij uitvoeren

Wij hebben jarenlange ervaring en verrichten alle voorkomende reparaties aan kunststof kozijnen.

Kunststof reparaties die wij uitvoeren:

  • Het repareren van krassen en schuurplekken
  • Het verhelpen van grote verkleuringen
  • Spotrepair bij kleine beschadigingen of loslatende folie
  • Kunststof kozijnen saneren bij grotere beschadigde oppervlakken
  • Het inkleuren of repareren van lasnaden

Onze servicemonteurs zijn snel, vakkundig en herstellen loslatende folie op raamkozijnen, deuren en schuifpuien.

Servicemonteur met groot netwerk

Als erkende servicemonteur is Kozijn Repair Service niet alleen gespecialiseerd in kunststof kozijn reparaties, maar ook in het repareren en herstellen van aluminium schuifpuien, kunststof dakkapellen en divers hang en sluitwerk.

Wij beschikken over een groot netwerk aan tevreden klanten waarvoor wij diverse onderhoudswerkzaamheden aan kozijnen en schuifpuien verrichten.

Spotrepair of saneren van folie op locatie

Loslatende folie aan uw kunststof kozijnen is vaak herstelbaar. Bij kunststof kozijn reparatie kan er sprake zijn van spotrepair of het saneren van folie. Bij spotrepair herstellen wij de loslatende folie of beschadigde plekken op het kozijn, deurpost of schuifpui.

In sommige gevallen, zoals bij inbraakschade, slijtage, grote verkleuringen of ouderdom, kan het nodig zijn om de kunststof kozijnen te saneren. Hierbij wordt de folie van een gehele kozijn (deel) vervangen. Bij saneren wordt de oude folie eraf gehaald en vervangen deze voor een nieuwe zelfklevende folie.

Onze vakmensen kunnen in de meeste gevallen een beschadiging op locatie repareren. Bij ons bent u verzekerd van deskundigheid en ruime kennis over alle voorkomende kunststof kozijn reparaties.

Kunststof kozijn onderhoud en controle

Het onderhoud van uw kunststof kozijn is belangrijk om uw kozijn in goede conditie te houden. Met de tips van Kozijn Repair Service kunt u uw kunststof kozijnen eenvoudig en snel onderhouden.

Tevens adviseren wij om minimaal een keer per jaar uw kunststof kozijnen te laten controleren. Met de controle kunnen zaken aan het licht komen, die dan vaak nog eenvoudig verholpen kunnen worden. Zo kan schade door grote problemen worden voorkomen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het herstellen en repareren van kozijnen en schuifpuien. Tijdens een controle kijken wij alles voor u na en smeren we diverse onderdelen.

Op de pagina kunststof kozijn onderhoudsbeurt vraagt u vandaag nog één van onze servicemonteurs om een afspraak te maken voor uw onderhoudsbeurt.

Folie van uw kunststof kozijn laten repareren? Kozijn Repair Service staat voor u klaar.

De folie van uw kunststof kozijn laten repareren? Voorkom meer schade en stel de reparatie aan de folie van uw kunststof kozijn niet langer uit. Kozijn Repair Service staat voor u klaar. Wij zijn werkzaam in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Arnhem, Apeldoorn en omstreken.

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie over onze diensten, een offerte of een kunststof kozijn reparatie aanvragen? Vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voor vragen over folie van uw kunststof kozijn laten repareren, kunt u ons altijd bellen voor meer informatie of om uw vragen te beantwoorden.

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.