Kunststof reparatie bij loslatende folie

Folie kunststof kozijnen laat los? Bij elke kunststof reparatie van de folie van kunststof kozijnen kan Kozijn Repair Service u van dienst zijn. Onze servicemonteurs zijn snel, vakkundig en herstellen loslatende folie op raamkozijnen, deuren en schuifpuien.

Folie kunststof kozijnen laat los?

Bij kunststof kozijnen reparatie kan er sprake zijn van spotrepair of het saneren van de folie. Bij spotrepair herstellen wij de loslatende folie of beschadigde plekken op het kozijn, deurpost of schuifpui. Dit zijn kleine tot middelgrote beschadigingen tot 5 cm. Het kan hierbij gaan om een verkeerd geboord gat, een plek waar de folie loslaat, blaasvorming onder de folie etc. Deze kunststof reparatie bij loslatende folie valt relatief makkelijk te verhelpen als dit door een vakkundige herstelspecialist zoals Kozijn Repair Service gebeurt.

Folie vervangen bij grotere reparaties aan kunststof kozijnen

In sommige gevallen, zoals bij inbraakschade, slijtage, grote verkleuringen of ouderdom, kan het nodig zijn om de kunststof kozijnen te saneren. Hierbij wordt de folie van een gehele kozijn (deel) vervangen. De reparateurs halen dan de oude folie er af en vervangen deze voor een nieuwe zelfklevende folie.

Welke kunststof reparaties kunnen wij uitvoeren?

  • Het repareren van krassen en schuurplekken
  • Het verhelpen van grote verkleuringen
  • Spotrepair bij kleine beschadigingen of loslatende folie
  • Kunststof kozijnen saneren bij grotere beschadigde oppervlakken
  • Het inkleuren of repareren van lasnaden

Kunststof reparatie aan folie ter plekke uitvoeren

Denk niet dat bepaalde inbraakschade of loslatende folie onherstelbare schade aan uw kunststof kozijnen, deur of schuifpui heeft veroorzaakt. Als Kozijn Repair specialist kunnen wij in de meeste gevallen een beschadiging ter plekke repareren. U bespaart hiermee veel kosten en u heeft er zelf weinig last van. Er hoeft tenslotte geen kozijn uitgehaald te worden of het hakken en breken van deurposten etc.

Reparaties aan deuren en schuifpuien

Heeft u een kunststof (schuif)deur of een schuifpui die beschadigd is? Ook dan zijn wij snel ter plaatse om een kunststof reparatie aan uw deur of schuifpui uit te voeren. Kozijn Repair Service repareert, herstelt en vernieuwd zowel kunststof kozijnen als het uitvoeren van reparaties bij aluminium en houten kozijnen. Wij zijn echter gespecialiseerd in het repareren van kunststof kozijnen en alle hierbij voorkomende mankementen aan kunststof deuren en schuifpuien. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en woningcorporaties.

Meer weten over loslatende folie bij een kunststof kozijn?

Heeft u vragen of wilt u een kleine schade aan uw kunststof kozijn melden? Ga dan door naar onze pagina kunststof kozijnen repareren en geef uw schade aan ons door.

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.