Wielen schuifpui vervangen

Soms kan schuifpui wielen vervangen nodig zijn als uw schuifpui steeds moeilijker open en dicht gaat of als de schuifpui wieltjes zijn versleten. Gelukkig is het mogelijk om de schuifpui wieltjes te vervangen bij schade of slijtage, zodat uw schuifpui of schuifdeur weer soepel en makkelijk open en dicht gaat.

Schuifpui wielen lopen stroef door versleten wieltjes

Indien een schuifpui intensief wordt gebruikt, kunnen de schuifpui wielen eerder aan slijtage onderhevig zijn. U merkt dit als de schuifpui steeds moelijker open en dicht gaat, als er vuil of roest bij de wielen zit of als de schuifpui wielen uit het railsysteem zijn gelopen. Kozijn Repair Service repareert en herstelt kapotte schuifpui wielen voor alle soorten schuifpuien en schuifdeuren. In vrijwel alle gevallen kunnen wij de reparatie ter plaatse uitvoeren, zodat u daarna weer een goed lopende schuifpui heeft.

Oorzaken schuifpui wieltjes problemen

Na verloop van tijd kan er vuil in de schuifpuirail komen, omdat deze op grondniveau ligt. Als er vuil tussen de rail zit, gaat de schuifpui zwaarder lopen en moet u meer moeite doen om de schuifpui open en dicht te doen. Wij raden aan om regelmatig de schuifpuirail schoon te houden en het stof en vuil met een stofzuiger of doekje weg te halen.

Mocht dit het probleem niet verhelpen, dan kunt u de schuifpui er uit halen en maakt u de rollen van de schuifpui goed schoon. Kunt u dit zelf niet doen, kunt ons vragen en zullen wij de schuifpui er uit halen en voor u schoonmaken. Wij lopen dan gelijk ook de schuifpui wielen bij langs en zullen deze waar nodig kunnen vervangen.

Schuifpui wielen vervangen in elke soort en maat

Bij de wat oudere schuifpuien kan het best lastig zijn om het juiste formaat en type wieltjes te vinden. Kozijn Repair Service heeft echter de meeste voorkomende schuifpui wielen op voorraad en kan deze bij uw schuifpui vervangen. Wij leveren en monteren alle soorten en merken schuifpui wielen. Moet u de schuifpui wielen vervangen, laat dit dan aan ons over, zodat u zeker weet dat het op de juiste manier gebeurt en u straks weer soepel uw schuifdeur kunt openen en sluiten.

Welke schuifpui reparaties voeren wij nog meer uit?

Wilt u de schuifpui wielen laten vervangen door ons?

Wilt u de schuifpui wielen vervangen, maar laat dit liever doen aan een erkende reparateur? Neem dan gelijk contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.