Schuifpui reparatie loopsysteem

Na verloop van tijd kan het loopsysteem, wielen, rollers of railsysteem van een schuifpui steeds stroever verlopen en krijgt u de schuifpui steeds moeilijker open en dicht. Wat kunt u dan het beste doen?

Loopsysteem of railsysteem loopt stroef

Wil uw schuifpui niet meer goed open, gaat deze steeds moeilijker open en dicht, of lopen de rollers niet goed meer over het railsysteem? Dit kan diverse oorzaken hebben. Het loopwagen systeem kan door middel van indringend vocht roestvorming vertonen, een kleine beschadiging hebben of de loopwielen zijn versleten. Bij een steeds zwaarder lopende schuifpui, ligt het probleem vaak aan het loopsysteem. Gelukkig kan deze schuifpui reparatie aan de loopwagen snel verholpen worden.

Kan een loopsysteem gerepareerd worden?

In veel gevallen kunnen wij een loopsysteem of loopwagen bij een schuifpui repareren. Dit hangt wel van de schade aan het systeem. Indien het versleten wieltjes betreft, kunnen wij dit relatief makkelijk repareren door nieuwe schuifpui wielen te plaatsen. Mocht er meer aan de hand zijn waarom uw schuifpui zo moeilijk loopt, zullen wij beoordelen of het volledig vervangen van het loopwagen systeem niet beter is.

Schuifpui onderhoudsbeurt nodig?

Een schuifpui die veelvuldig wordt gebruikt heeft af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Bij een onderhoudsbeurt lopen wij uw schuifpui na, kijken naar eventuele versleten onderdelen en kunnen deze waar nodig direct vervangen. Soms is een smeerbeurt van het railsysteem voldoende om de schuifpui weer soepel over de geleiders te laten glijden. Ook in de herfst en winter kunnen wij bij u langs komen voor uw schuifpui onderhoud. Zeker als het vocht in de atmosfeer toeneemt kunnen bepaalde schuifpuien extra moeilijk gaat lopen door uitzetting of bij vervuilde onderdelen.

Kijk ook voor meer informatie bij schuifpui onderhoudsbeurt op onze website.

Schuifpui onderdelen vervangen

Of het nu om schuifpui wielen gaat, het loopsysteem, schuifpui rails, rollers of rubbers, bij Kozijn Repair Service kunt u altijd terecht voor alle soorten en merken schuifpui onderdelen. Wij leveren alleen hoge kwaliteit schuifpui onderdelen bij onder andere GU schuifpui onderdelen, Hautau, Siegenia, Schipper en andere voorkomende merken en schuifpui systemen. Bij Kozijn Repair Service bent u altijd gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en service. Met één telefoontje of afspraakverzoek voor een kapot schuifpui onderdeel, komen wij snel bij u langs om het bij u te leveren en direct te monteren.

Lees hier meer over op onze pagina schuifpui onderdelen vervangen.

Welke schuifpui reparaties verrichten wij nog meer?

Voor vragen over uw schuifdeurrails, wieltjes, loopsysteem of geleiders die mankementen vertonen, kunt u ons altijd bellen voor meer informatie of om uw vragen te beantwoorden.

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    “Ook uw schuifpui kan weer makkelijk schuiven met een kleine schuifpui reparatie”