Schuifpui onderhoud

Voorjaarsonderhoud schuifpui

Nu het voorjaar voor de deur staat, is een voorjaars onderhoudsbeurt aan uw schuifpui een goed idee. Zo kunt u straks de hele zomer lang van uw tuin, terras of patio genieten, zonder dat uw schuifpui naar buiten mankementen vertoont.

Ik wil een afspraak

Schuifpui onderhoudsbeurt

Er is niets vervelender dan een schuifpui die stroef open gaat, waarbij mogelijk de wieltjes of het railsysteem versleten zijn. Nu het voorjaar is aangebroken, is het tijd voor een voorjaars onderhoudsbeurt aan uw schuifpui naar uw tuin of terras. Door tijdig onderhoud aan uw schuifpui te plegen, voorkomt u grote reparaties of kapotte schuifpui onderdelen. U wilt toch ook lekker lang genieten van de zomer die voor ons ligt? Maak dan gelijk een afspraak voor een schuifpui onderhoudsbeurt en dan komt ons service team bij u langs.

Schuifpui onderhoud: wat is hierbij belangrijk?

Zodra u merkt dat uw schuifpui stroever loopt, moeilijk open en dicht gaat, waarbij u steeds meer kracht moet zetten om de schuifpui of schuifdeur open en dicht te krijgen, kunt u het beste gelijk bellen. Wij kunnen misschien nog voorkomen dat de schuifpui uit de rails gaat lopen of tijdig de (bijna) versleten schuifpui wieltjes vervangen. Wij zullen dan ook gelijk alle schuifpui onderdelen nakijken, smeren en zorgen dat alles weer soepel loopt. Zo heeft u weer jaren lang plezier van uw schuifpui.

Moeten er schuifpui onderdelen vervangen worden?

Bij een voorjaars onderhoudsbeurt aan uw schuifpui, kan het gebeuren dat bepaalde schuifpui onderdelen vervangen moeten worden. Dit geven wij natuurlijk tijdig aan, zodat u kunt bepalen of u gelijk of op een later moment het betreffende onderdeel wilt laten vervangen. Daarbij maakt het niet uit van welk merk of van welk materiaal uw schuifpui is gemaakt. Wij onderhouden, herstellen en repareren alle soorten schuifpuien bij uw thuis, op uw bedrijf of kantoor. Wij doen alleen géén houtrot reparaties aan houten schuifpuien. Wij voeren wel diverse herstelwerkzaamheden uit aan houten, aluminium of kunststof schuifpuien.

Welke onderhoudsbeurt aan uw schuifpui voeren wij uit?

Naast het smeren en stellen van schuifpuien bij een onderhoudsbeurt, voeren wij ook diverse herstelwerkzaamheden uit, waarover u gerichte informatie kunt lezen bij:

Daarnaast voeren wij bij een schuifpui onderhoudsbeurt zowel kleine als grotere reparaties uit bij de volgende onderdelen:

  • Een lamme hefboom of vast lopende hefboom

  • Schuifpui lagers vervangen

  • Het vervangen van een schuifpui hordeur

  • Schuifpui glas vervangen

“Wij wilden de schuifpui goed na laten kijken omdat hij de vorige zomer op het laatst steeds stroever ging lopen. Hiervoor hebben wij in het voorjaar Kozijn Repair Service gebeld en die kwamen al na 2 dagen. De monteur kwam er al snel achter waardoor de schuifpui steeds moeilijker liep en heeft alles keurig hersteld en gesmeerd. Ik raad het dus zeker aan om tijdig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dat heeft ons weer kosten bespaard“

M. Mondriaan te Utrecht

“Prima service, vriendelijke monteur die ook goed advies gaf hoe wij zelf de schuifpui konden smeren als deze wat moeilijker zou gaan schuiven. Dat vind ik nou goed service, want niet elk bedrijf geeft zo veel uitleg en advies. Een volgende keer zou ik dit bedrijf zeker weer kiezen“

Familie Hogerwerker te Zoetermeer

“Beste mevrouw, ik wilde u toch even zeggen dat ik erg blij ben dat ik u gebeld heb. De monteur heeft precies gedaan wat ik wilde en tegen een scherpe prijs“

A. Dommel te Leerdam

Vakkundig serviceteam voor uw schuifpui onderhoud

Ons ervaren landelijk werkend serviceteam is dagelijks op pad voor een voorjaars onderhoudsbeurt aan schuifpuien door het hele land. Na uw telefoontje of aanvraag, plannen zij gelijk een afspraak met uw in om zo snel mogelijk een schuifpui onderhoudsbeurt aan uw schuifpui te doen.

Hoge service, scherp geprijsd   

Voor een voorjaars onderhoudsbeurt aan uw schuifpui, bent u bij Kozijn Repair Service zeker het beste af. Niet in de laatste plaats om onze snelle service en hoge klantgerichtheid. Daarbij hanteren wij scherpe onderhoudstarieven en stellen wij hoge eisen aan elke schuifpui onderhoud of schuifpui reparatie. Daarbij hebben wij een eigen voorraad aan schuifpui onderdelen, dus mocht onze servicemonteur bij een onderhoudsbeurt een bepaald schuifpui onderdeel nodig zijn, dan kan dit vrijwel altijd gelijk vervangen worden. Zo weet u bij ons waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan!

Vraag nu gelijk een voorjaars onderhoudsbeurt aan

Vraag nu gelijk een voorjaars onderhoudsbeurt voor uw schuifpui aan, zodat wij binnen enkele dagen bij u langs kunnen komen. Hierna kunt u weer lang genieten van uw schuifpui en de komende zomer!

Offerte aanvragen

“Voor langdurig plezier en gebruiksgemak van uw schuifpui”