Inbraakschade

Inbraakschade herstellen aan kunststof kozijnen, deuren of schuifpui.

Heeft u inbraakschade doordat er in uw huis is ingebroken? Zijn de sloten van uw ramen, deuren en/of kunststof of aluminium kozijnen geforceerd en kapot? Kozijn Repair Service kan snel uw inbraakschade herstellen aan ramen, deuren en sloten. Vrijwel altijd kunnen wij binnen 24 uur een noodvoorziening aanbrengen of, indien mogelijk, gelijk de schade aan uw deuren, ramen of schuifpui herstellen.

Bij inbraakschade komen wij gelijk in actie

Om een huis binnen te dringen, maken inbrekers vaak de nodige schade. Bij inbraakschade worden vaak het hang en sluitwerk, scharnieren van ramen en kozijnen en deuren vernield. Indien inbrekers daarbij met grof geschut te werk zijn gegaan, is uw woning helemaal niet meer beveiligd tegen ongewenste indringers. Het is dan een noodzaak om zo snel mogelijk in actie te komen om de inbraakschade te herstellen. Met onze 24 uur service, komen wij dezelfde dag nog bij u langs!

Inbraakschade reparatie aan kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien

Voor inbraakschade reparatie aan uw woning, bedrijf of winkelpand, is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt hersteld. Kozijn Repair Service doet alle inbraak reparatie werkzaamheden aan kunststof kozijnen, schuifpuien, deuren en sloten zelf. Wij hebben hiervoor diverse materialen, hang en sluitwerk voorradig en kunnen altijd een voorlopige noodvoorziening maken. Hierna zullen wij de inbraakschade herstellen, zodat uw woning, bedrijf of winkel weer optimaal beschermd en afgesloten kan worden.

Wij doen geen houtrot of andere houtreparaties. Wij richten ons voornamelijk op kozijnreparatie, deuren en schuifpuien van schade door slijtage, inbraak, kapotte onderdelen , het vervangen van onderdelen en alle voorkomende reparaties aan kunststof en aluminium onderdelen.

Welke inbraakschade herstellen wij?

  • Schade aan kunststof en aluminium kozijnen
  • Schadeherstel aan kunststof of aluminium schuifpuien en schuifdeuren
  • Schade aan voordeuren, achterdeuren of tuindeuren
  • Het vervangen van alle raam- en deursloten
  • Het vervangen van diverse soorten glas
  • Het vervangen en leveren van horren en plisséhorren
  • Het vervangen van beschadigde kunststof kozijnen en deuren
“Aardige jongens die na een vrijblijvende inspectie en die direct in overleg met de opdrachtgever de klus klaren. Erg secuur en netjes. Ik ben hier heel tevreden over!“
Kim Markcs

Als herstel specialist heeft Kozijn Repair Service veel kennis en deskundigheid voor het nemen van maatregelen voor inbraakpreventie.

Klik op onderstaande link voor een uitgebreidere specificatie in pdf van alle reparaties en herstel werkzaamheden die wij uitvoeren.

SPECIFICATIE DOWNLOADEN

Sloten vervangen

Moeten er sloten vervangen worden? Bij inbraakschade zijn vaak de raamsloten en deursloten vernield, waarbij u uw ramen en/of deur niet meer kunt afsluiten. Kozijn Repair Service heeft vrijwel alle voorkomende sloten op voorraad en kan binnen 24 uur de kapotte sloten vervangen. Een inbraak is op zichzelf al een emotionele gebeurtenis en geeft een onveilig gevoel. Met het snel en vakkundig herstellen van sloten kunnen wij u in elk geval helpen om uw huis, bedrijf of winkelpand weer goed te kunnen afsluiten.

Inbraakschade laten herstellen?

Heeft u in braakschade aan uw kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui en is het hang en sluitwerk ook kapot? Bel ons dan gelijk! op of doe een online aanvraag. Wij maken dan direct een afspraak met u en komen dezelfde dag nog bij u langs.

BEL 030-2013973

“Bij inbraakschade komen wij binnen 24 uur bij u langs”