Schuifpui gaat niet meer open

Uw schuifpui gaat niet meer open, loopt zwaar of uw schuifpui wil niet meer dicht? Dat is erg vervelend. Hoe kunnen wij dit voor u oplossen?

Waarom gaat uw schuifpui niet meer open?

Als het mooie weer aanbreekt, wilt u natuurlijk makkelijk uw schuifpui open en dicht kunnen doen. Niets is zo vervelend als een schuifpui die niet meer open gaat of heel zwaar over de geleiders loopt. Ook kan het gebeuren dat uw schuifpui niet goed dicht wil, dat de schuifpuihendel lam is of niet meer goed naar boven of naar beneden kan draaien. Gelukkig kan Kozijn Repair Service dit snel en vakkundig voor u oplossen. Een schuifpui die niet meer open of dicht wil, heeft vaak te maken met opgehoopt vuil in de geleiders of door een defect ophangsysteem of versleten schuifpui wielen.

Schuifpui loopt zwaar door versleten onderdelen

Bij oudere schuifpuien die steeds zwaarder open en dicht gaan, kunnen de schuifpui wieltjes versleten zijn. Wij kunnen hiervoor alle soorten schuifpui wieltjes te vervangen. Lees hier meer over op wielen schuifpui vervangen. Wij kunnen ter plekke de benodigde schuifpui wielen leveren en direct bij u monteren. U heeft er zelf geen omkijken meer naar.
Ook kan het ophangsysteem versleten zijn door veelvuldig gebruik. Na een inspectie, kunnen wij direct constateren welke schuifpui onderdelen vervangen moeten worden en kunnen dit gelijk herstellen.

Schuifpui loopt zwaar door defect railsysteem

Bij oude schuifpuien en schuifdeuren kan na verloop van tijd ook het railsysteem defect zijn, waardoor de schuifpui niet meer open gaat of heel moeilijk over het railsysteem schuift. In het ergste geval, kan de schuifpui zelfs uit de rails lopen. Het vervangen van een defect railsysteem is zelf niet te doen. Hiervoor kunt u dan ook het beste onze schuifpui monteur bellen, zodat wij het juiste railsysteem kunnen leveren en bij u monteren. Kozijn Repair Service heeft alle schuifpui onderdelen op voorraad. Is het railsysteem van uw schuifpui kapot? Lees dan ook ons blog over schuifdeurrails vervangen.

Welke schuifpui reparatie kunnen wij voor u uitvoeren?

  • Schuifpui hendel vervangen bij een doordraaiende hendel

  • Defecte schuifpui rollers vervangen

  • Defecte schuifpui geleiders smeren en/of vervangen

  • Schuifpui wil niet meer open

  • Schuifpui wil niet meer dicht

  • Schuifpui gaat heel zwaar

  • Schuifpui onderdelen vervangen

Schuifpui onderhoud

Voor de nodige schuifpui onderhoud staat Kozijn Repair Service als uw schuifpui service monteur graag voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring in het herstellen en repareren van schuifpuien en schuifdeuren naar buiten. Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar een schuifpui onderhoudsbeurt aan uw schuifpui uit te voeren. Hiermee voorkomt u later dat uw schuifpui problemen krijgt. Wij kijken dan alles voor u na, smeren diverse schuifpui onderdelen en controleren ook het schuifpui beslag en de kozijnen.

Ga naar schuifpui onderhoudsbeurt en vraag vandaag nog één van onze service monteurs om een afspraak te maken!

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    “Blijf niet zitten met een stroef lopende schuifpui, wij lossen dit snel voor u op”