Hoe een slotenmaker u helpt bij het voorkomen van inbraakschade

Een inbreker kan niet alleen veel schade aanrichten aan uw huis en (dierbare) eigendommen, maar laat andere sporen achter. Zo zijn kapotte scharnieren, ramen, sloten, kozijn en deuren de meest voorkomende inbraakschades.

Voor vele mensen is een inbraak een nachtmerrie en heeft het niet alleen financiele schade, maar ook emotionele schade tot gevolg. U kunt van uw huis een veilig thuis maken en inbraken voorkomen door een goede slotenmaker de juiste sloten te laten monteren.

Kozijn Repair Service: jarenlange ervaring in hang en sluitwerk

Kozijn Repair Service heeft jarenlange ervaring in het openen, vervangen en aanbrengen van sloten. Wij werken alleen met de beste producten die de markt te bieden heeft.

U kunt ons als slotenmaker bellen voor:

  • Sloten repareren en herstellen bij kapotte onderdelen
  • Sloten vervangen bij aanschaf nieuwe veiligheidssloten
  • Sloten herstellen of vervangen bij inbraakschade
  • Sloten openen in geval van buitensluiting
  • Inbraakpreventie en advies geven bij sloten vervangen

Ons team staat voor u klaar!

Uw hang- en sluitwerk: altijd voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Laat u uw hang en sluitwerk plaatsen door Kozijn Repair Service? Dan zijn deze voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo weet u een ding zeker: u heeft altijd de het meest geavanceerd hang en sluitwerk dat goed is getest en gekeurd.

Op zoek naar een slotenmaker? Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek slotenmaker om uw huis of bedrijfsruimte te beveiligen tegen inbraak? Houd inbrekers buiten de deur en vraag een offerte aan via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.