Hang en Sluitwerk

Goed hang en sluitwerk voor uw ramen en kozijnen is heel belangrijk om inbrekers geen toegang tot uw woning, bedrijf of kantoor te verschaffen. Kozijn Repair Service levert en monteert ook divers hang en sluitwerk om uw ramen en deuren goed te beveiligen tegen inbraak.

Hang en sluitwerk: waar moet u aan denken?

Naast kozijnreparaties, deuren en schuifpui reparaties, monteren wij ook kwaliteitssloten en kunnen waar nodig sloten vervangen. Wij werken alleen met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen van erkende merken. Deze hebben wij ook altijd op voorraad. Elke woning, kantoor of bedrijfspand is weer anders en wij stemmen de gewenste inbraakbeveiliging hierop af. Waar nodig kunnen wij u adviseren over het beste hang en sluitwerk voor uw situatie.

Hang en sluitwerk vervangen

Oude sloten die niet voldoen aan de veiligheidseisen, lopen direct een risico voor de veiligheid van uw woning of bedrijfspand. Het loont dus zeker om tijdig passend hang en sluitwerk te vervangen, als de huidige sloten niet meer voldoen, beschadigd zijn door inbraak of door andere calamiteiten niet meer goed werken.
Hiermee houdt u inbrekers buiten de deur en kunt u er zeker van zijn dat uw woning, kantoor of bedrijf voorzien zijn van erkend hang en sluitwerk die voldoet aan de strenge veiligheidseisen van tegenwoordig.

Soorten hang en sluitwerk

Kozijn Repair Service levert, vervangt en monteert onder ander de volgende soorten hang en sluitwerk voor woningen, bedrijfspanden en kantoren:

 • Kerntrekbeveiligingsloten
 • Dievenklauwen
 • Anti-inbraakstrips
 • Profielcilinders
 • Hefschuifbeslag
 • Meerpuntssluitingen
 • Buitendeurbeslag
 • Kierstandhouders
 • Scharnieren
 • Veiligheidsinsteeksloten
 • Raamsloten in verschillende soorten
 • Deursloten in verschillende soorten

Deurbeslag en veilig sluitwerk

Voor elke soort deur kunnen wij samen met u bekijken en beoordelen welk soort deurbeslag en veiligheidssloten voor uw situatie het beste is. Een deurslot kunnen wij waar mogelijk combineren met extra inbraakwerende beveiligingssloten, zodat u zich veilig voelt in uw woning of dat uw bedrijfspand en kostbare goederen zo goed mogelijk zijn veilig gesteld tegen ongewenste ‘bezoekers’. Deursloten leveren en monteren wij op aanvraag, bij zowel het installeren van nieuw deurbeslag of het vervangen van uw deurslot.

Schuifpui slot vervangen of vernieuwen

Bij een schuifpui reparatie kan het nodig zijn om ook het schuifpui slot te vervangen. Zeker als deze is beschadigd of vernield bij een (poging tot) inbraak. Wij leveren erkend hang en sluitwerk bij schuifpuien en kunnen snel bij u zijn. Aangezien steeds meer woningen een schuifpui hebben, is het van belang om deze ingang tot uw woning zo goed mogelijk te beveiligen. Ook hiermee kunnen wij u adviseren wat in uw geval de beste oplossing is.

Raamsloten met diverse mogelijkheden

Raamsloten zijn er ook in diverse soorten en maten. Afhankelijk van het soort raam die u wilt beveiligen, kunnen wij bekijken welk raamslot hier het beste bij past. Waar nodig kunnen wij u adviseren welke raamsloten de meeste veiligheid bieden en welke uw woning, kantoor of bedrijfspand zo goed mogelijk inbraakwerend maken. Goed hang en sluitwerk vraagt ook om expertise en die bieden wij u graag. Zo weet u zeker dat u en uw spullen zo goed mogelijk tegen indringers beveiligd zijn. Goede sloten zijn dan ook een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand.

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.