Kunststof kozijnen repareren

Kunststof kozijn reparatie

Kozijn Repair Service in Utrecht is gespecialiseerd in kunststof kozijn reparatie. Wij herstellen alle soorten schade aan uw kunststof kozijnen. Als uw kozijnen beschadigd zijn door inbraak, verkeerde montage, ouderdom of alle andere vormen van schade, is het belangrijk om dit vakkundig door een vakman te laten herstellen. Kozijn Repair Service staat wij voor u klaar om snel en deskundig een kunststof kozijn reparatie uit te voeren.

Ik wil een afspraak

Kozijn reparatie bij schade

Heeft u een kleine scheur ontdekt in uw kunststof kozijn, een aantal krassen, of ziet u deuken, gaatjes of blaasvorming? Bij alle vormen van schade aan kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien, komen wij bij u langs om de schade te inspecteren en te repareren. In de meeste gevallen kunnen wij de schade gelijk herstellen. U wilt toch ook dat uw kunststof kozijnen op vakkundige wijze worden gerepareerd?

Lees ook meer over inbraakschade herstellen aan kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen en kiepramen repareren

Bij kunststof kozijn reparatie hebben wij alle benodigde materialen op voorraad. Of het nu gaat om een kiep kantelraam dat niet meer dicht wil, een deur die niet meer goed sluit, loslatende kozijnfolie of de scharnieren die niet (meer) goed werken, voor alle herstelwerkzaamheden aan uw kunststof kozijnen kunt u Kozijn Repair Service bellen.

Kozijn reparatie: maak een keuze uit de volgende opties:

Kozijn Repair Service kan de volgende kozijn reparaties aan kunststof kozijnen uitvoeren:

Klik voor meer informatie op één van de onderstaande kunststof kozijn reparaties:

En natuurlijk elke niet genoemde overige kunststof kozijn reparatie.

Kozijn onderdelen: levering en montage

Zoekt u een specifiek kozijn onderdeel voor uw kunststof kozijnen die u wilt laten leveren en monteren? Ook dan bent u bij Kozijn Repair Service het beste uit. Wij leveren en monteren uit voorraad alle voorkomende kozijn onderdelen voor kunststof kozijnen. Zo heeft u de zekerheid dat het kozijn onderdeel op een snelle en vakkundige manier wordt gemonteerd en heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Net zo makkelijk en met de beste service die u van een kozijn reparateur mag verwachten.

Uw voordelen bij Kozijn Repair Service

  • Wij handelen uw aanvraag zo snel mogelijk af

  • Landelijke dekking door heel Nederland

  • Laten repareren is goedkoper dan nieuwe kozijnen kopen

  • De schade wordt vrijwel onzichtbaar hersteld

  • Ook voor preventief onderhoud om schade te voorkomen

  • Voor alle soorten en maten kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien

  • Deskundig advies en tips voor onderhoud en inbraakpreventie

“Beste Kozijn Repair Service (en andere medewerkers), heel erg bedankt voor de service tot nu toe!! Deskundig en altijd bereid mee te denken en op te lossen. Ik heb KRS aangemeld bij Radar, de warme douche. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop jullie de service hebben opgepakt toen keurkozijn de service stopte. Jaarlijks onderhoud is een prima idee! Vooral doorgaan zo!!“
Familie Taal te Den Haag
“’s Morgens gelijk gebeld omdat een kozijn uit z’n verband lag en niet meer wilde sluiten. In de middag kwam er direct een monteur op de stoep. Deze vertelde netjes vooraf wat de kosten zouden zijn en repareerde het raam naar tevredenheid. Onder het motto: “ik ben er nu toch” heeft hij ook direct de andere ramen gecheckt en waar nodig opnieuw afgesteld. “Prima service dus.“
Familie Feten

Hang en sluitwerk voor kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar goedgekeurde veiligheidsloten voor uw kozijnen, ramen of deur? Kozijn Repair Service levert en monteert ook diverse hang en sluitwerk voor ramen en deuren. Met oog op inbraakpreventie en het voorkomen van inbrekers, die via slechte sloten van raamkozijnen binnen willen komen, zijn wij tevens uw partner voor huisbeveiliging. Wij geven u graag goed advies voor het hang en sluitwerk voor uw woning.

Kunststof kozijn reparatie offerte aanvragen?

Wilt u een kunststof kozijn reparatie laten uitvoeren? Maak dan een keuze uit één van onderstaande opties en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Voor elke kunststof kozijn reparatie en levering & montage van kozijn onderdelen”