Aluminium schuifpui reparatie

Aluminium schuifpui reparatie

Heeft u een aluminium schuifpui die stroef loopt, een hefboom die niet meer goed open en dicht gaat of een ander probleem aan uw aluminium schuifpui? Voor elke aluminium schuifpui reparatie kunt u Kozijn Repair Service bellen.

Ik wil een afspraak

Aluminium schuifpui reparatie van onderdelen

Een aluminium schuifpui heeft af en toe ook onderhoud nodig om eventuele schade of een stroef lopende schuifpui te voorkomen. Natuurlijk kunt u zelf proberen een aluminium schuifpui reparatie uit te voeren, maar het is verstandiger om hiervoor een vakkundige en ervaren schuifpui monteur in te schakelen. Kozijn Repair Service heeft jarenlange ervaring in het repareren en vervangen van schuifpui onderdelen.

Schuifpui reparatie bij inbraak of schade

Gelukkig komt het niet vaak voor dat inbrekers een poging tot inbraak doen via de schuifpui, zeker als deze goed is beveiligd met erkende sloten. Onverhoopt kan het slot van uw aluminium schuifpui hierbij ontzet of beschadigd zijn geraakt. Om uw woning of bedrijfspand zo snel mogelijk weer te beveiligen, kunt u Kozijn Repair Service bellen om uw schuifpui slot te vervangen. Wij hebben voor elke schuifpui of schuifdeur naar buiten het beste hang en sluitwerk voor schuifpuien op voorraad.

Schuifpui wielen vervangen bij aluminium schuifpui

Een schuifpui onderdeel dat op ten duur bij veelvuldig gebruik vervangen moet worden, zijn de schuifpui wielen. Wij kunnen snel en makkelijk de schuifpui wielen vervangen. Bij een aluminium schuifpui onderhoudsbeurt, kunnen wij ook de schuifpui wielen nakijken, goed schoonmaken en met speciale olie of siliconenspray behandelen. Daarna brengen we de aluminium schuifpui weer op zijn plek. Hierna zal uw schuifpui weer soepel openen en sluiten. Dit kunt u eventueel ook zelf proberen, maar als u ons als vakkundige schuifpui monteur hiervoor inschakelt, dan heeft u tenminste altijd de garantie dat het goed komt.

Aluminium schuifpui reparaties die wij uitvoeren

Klik voor meer informatie op één van de onderstaande schuifpui reparaties:

“Onze aluminium schuifpui kregen wij bijna niet meer open en we zagen dat het railsysteem niet meer goed aansloot. Een monteur van Kozijn Repair Service heeft een nieuw railsysteem gemonteerd en alles gesmeerd. De schuifpui gaat nu weer soepel open en dicht“

R. Bodijn te Utrecht

“Door een ongeval was de ruit van onze schuifpui gebroken en een deel van het aluminium kozijn was beschadigd. Uw monteur heeft dit keurig gerepareerd en ook de ruit is vervangen. Nu hoefden wij daar zelf niet meer achteraan. Ik ben dus heel tevreden met uw service“

V. Korenman te Lisse

Glasschade of kozijn herstellen bij aluminium schuifpui

Ook bij glasschade door poging tot inbraak of door een ongeluk, kunnen wij met onze glasschade service ook het raam van uw aluminium schuifpui vervangen. Als u merkt dat het glas van uw aluminium schuifpui steeds beslaat of er is sprake van lekkage of doorkomend vocht, dan kunnen wij kijken waar het probleem vandaan komt. Bij een ogenschijnlijk kleine glasbeschadiging of breuk kan dit op ten duur veel problemen geven, met rot of roest als gevolg.

Aluminium schuifpui reparatie aanvragen?

Wilt u een aluminium schuifpui reparatie laten uitvoeren? Bel ons gelijk of maak een keuze uit één van onderstaande opties. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Ook voor uw aluminium schuifpui reparatie kunt u op Kozijn Repair Service rekenen”