Harmonica pui of harmonica deur repareren

Harmonica pui reparatie

Heeft u een harmonica pui of harmonica deur reparatie die uitgevoerd moet worden? Kozijn Repair Service is gespecialiseerd in diverse harmonica pui reparaties, bij een aluminium schuifpui, houten harmonica schuifpui of vouwpui.

Ik wil een afspraak

Harmonica pui reparatie bij schade

Wij repareren alle voorkomende problemen aan uw harmonica pui, schuifpui, of vouwdeur. Dit doen wij bij zowel bij een aluminium schuifpui als bij een houten harmonica pui of deur. Door de jaren heen kunnen bepaalde onderdelen van een harmonica deur of pui aan slijtage onderhevig zijn. U merkt dat harmonica pui niet meer goed over de geleiders loopt, dat de rubbers versleten zijn, dat het slot steeds stroever dicht gaat of dat er schade in het mechanisme zit. Bij alle voorkomende slijtage en schade hebben wij de juiste schuipui onderdelen om dit zo snel mogelijk te vervangen.

Vouwdeur of harmonica pui gaat moeilijk open?

Een van de meest voorkomende harmonica pui of harmonica deur problemen, is dat deze moeilijker dicht gaat of dat het schuifsysteem versleten is. Wij kunnen ter plekke de rubbers, loopwagens en andere onderdelen vervangen, zodat uw harmonica pui of vouwdeur weer soepel open en dicht gaat. Ook kan het zijn dat er zich vuil heeft opgehoopt, waardoor de pui niet meer goed geleid wordt. Naast een eventuele harmonica pui reparatie, zullen wij ook alle onderdelen bij langs lopen, schoonmaken en waar nodig een onderhoudsbeurt geven, zodat hiermee tevens problemen voorkomen kunnen worden.

Kapotte harmonica deur of vouwpui door inbraak?

Heeft u een poging tot inbraak gehad of heeft u opgelopen inbraakschade? Ook dan staat het landelijk reparatieteam van Kozijn Repair Service voor u klaar. Binnen enkele uren kunnen wij een nieuw slot aan te brengen, gebroken glas te vervangen of beschadigde kozijnen of deurpost te repareren. Ter plekke beoordelen wij de opgelopen schade en kunnen gelijk de benodigde harmonica pui of vouwdeur reparatie uitvoeren.

Welke reparaties aan puien en vouwdeuren voeren wij uit?

Voor meer informatie over ondergenoemde schuifpui reparaties kunt u direct doorklikken.

Andere schuifpui reparaties zijn onder meer:

  • Schuifpui wil niet meer open of dicht

  • Schuifpui rollers of rubbers vervangen

  • Schuifpui geleiders vervangen

  • Schuifpui loopwagens en lagers vervangen

  • Schuifpui veiligheidssloten monteren

  • Schade aan het houten of aluminium kozijnwerk

  • Het mechanisme werkt niet meer goed

  • Het repareren van inbraakschade

“Keurig gerepareerd en de prijs was voor ons ook een positieve verrassing. Tegelijkertijd heeft de servicemonteur ook alle kozijnen nagekeken en daar nog een defect ontdekt. Omdat hij nog even tijd had, heeft hij dat, op ons verzoek, ook gelijk hersteld. Dik tevreden over deze goede service“

O. Druis te Ridderkerk

“Er zaten scheuren in het kozijnwerk van onze harmonica pui. Telefonisch hebben wij dit doorgenomen met Kozijn Repair Service en hiervoor een afspraak gemaakt. Mooi dat het zo snel kon en ook voor een scherpe offerte. Dikke pluim van ons“

Bert Jonker te Utrecht

Een noodreparatie uitvoeren?

Ook bij noodreparaties aan harmonica puien en deuren komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de schade te bekijken. Waar nodig voeren wij gelijk een noodreparatie uit, zodat u in elk geval uw woning weer veilig kunt afsluiten of uw harmonica pui weer kunt openen. Wij hebben diverse onderdelen, reparatiemateriaal en hang en sluitwerk op voorraad, dus indien mogelijk kunnen wij alles in één keer herstellen.

Ga hiervoor naar onze 24-uurs service en maak gelijk een afspraak!

Harmonica pui reparatie aanvragen?

Wilt u een harmonica pui reparatie laten uitvoeren? Bel ons gelijk of maak een keuze uit één van onderstaande opties. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Een reparatie aan uw harmonica pui of deur hebben wij zo weer gerepareerd”