Glasschade herstellen

Glasschade herstellen

Kozijn Repair Service kan ook glasschade aan dubbelglas herstellen bij kapotte ramen van kozijnen, schuifpuien en deuren. Heeft u onverhoopt glasschade opgelopen of wilt bij een kozijn reparatie ook een nieuw glas laten zetten? Geen probleem, Kozijn Repair Service regelt het voor u.

Ik wil een afspraak

Glasschade door een ongelukje

Soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Een bal door de ruit, stormschade, lekkend isolatieglas, (poging tot) inbraak of vandalisme. Een ruit is kwetsbaar en zeer gevoelig voor schade. Heeft u ook schade aan uw kozijnen, schuifpui, voor- of achterdeur en tevens een glasbreuk? Bij al deze vormen van schade komen wij snel bij u langs om dit te herstellen. De vakkundige glaszetters waarmee wij samenwerken, kunnen vrijwel elke voorkomende glassoort leveren en direct bij u monteren.

Glasschade snel en vakkundig geregeld

Wanneer u genoodzaakt bent om glasschade te laten herstellen, wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk geregeld hebben. Kozijn Repair Service beschikt over vakbekwame glaszetters die ruime ervaring hebben in het plaatsen van alle soorten beglazing. U kunt ons bellen voor glasschade bij:

  • Raamkozijnen

  • Deuren

  • Schuifpuien

  • Dakkapellen

“Mag ik u bedanken voor de goede service en dat u na ons telefoontje dus ook de gebroken ruit kon vervangen. De inbraakschade is nu weer mooi opgelost“

Familie Steenwijk te Hilversum

Ook bij glasschade kunt u gebruik maken van onze 24-uurs-service bij schade.

Glasschade is niet altijd te voorkomen

Glasschade is helaas niet altijd te voorkomen. Het kan zo maar zijn dat een vogel tegen uw enkel raam vliegt en er een barst in de ruit verschijnt of dat er iemand tegen het raam of een deur aanvalt en deze raam aan diggelen gaat. Met een gat of barst in uw raam, is uw raam heel kwetsbaar voor regen, wind en natuurlijk ook voor inbrekers. Het is dus van groot belang om opgelopen glasschade, zo snel mogelijk te laten herstellen door een erkende glaszetter.

Lees ook de informatie over dubbel glas vervangen bij barst of scheur.

Wat te doen bij glasschade?

Afhankelijk van de aard van de glasschade en uw verzekering, zal u eerst moeten checken of u een glasverzekering heeft die de schade dekt. In dit geval kunt u de kosten van glasschade herstellen bij uw verzekering opgeven en worden de kosten vergoed. Hierna is het van groot belang dat de glasschade zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Neem dus in dit geval direct contact op met Kozijn Repair Service. Waar mogelijk komt de glaszetter binnen 24 uur bij u langs om uw ruit te vervangen en een eventuele aanvullende kozijn reparatie of schuifpui reparatie uit te voeren. Dit laatste vaak als er sprake is van inbraak of vandalisme.

Welke glassoort heeft u nodig?

Als u om welke reden dan ook ander glas wilt laten zetten, kunt u ook nadenken of u hetzelfde glas wil laten vervangen, of dat u er over denkt om dubbel glas, isolatieglas of HR ++ glas te laten aanbrengen. Dit heeft natuurlijk als extra voordeel dat uw stookkosten verlaagd worden. U bespaart hiermee gelijk op kosten, hoort minder lawaai en bent u de komende jaren weer klaar met nieuw glas. Ook voor advies over glasschade en het kiezen van de juiste glassoort, kunt u contact met ons opnemen.

Uw voordelen bij Kozijn Repair Service

  • Alles onder één dak voor kozijn reparatie en glasschade

  • Wij handelen uw aanvraag zo snel mogelijk af

  • Altijd in de buurt, dus snel bij u ter plaatse

  • Wij werken met erkende en gecertificeerde glaszetters

  • Deskundig advies en tips bij veiligheidssloten voor ramen

“Fijn dat Kozijn Repair Service zo snel het gebroken glas kon vervangen. Het kozijn is keurig gerepareerd en wij waren blij dat we ook niet nog eens naar een glaszetter hoefden te zoeken, maar dat u dat ook kon repareren. Gelijk ook een nieuw veiligheidsslot vervangen“

F. Boerema te Harderwijk

Waar nodig kunnen wij ook gelijk hang en sluitwerk aan ramen vernieuwen.

Glasschade offerte aanvragen?

Heeft u nog vragen of wilt u gelijk een offerte voor glasschade ontvangen? Maak dan een keuze uit één van de onderstaande opties en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Ook voor glasschade kunt u bij Kozijn Repair Service terecht”