Inbraakschade bij kunststof kozijnen

Inbraakschade aan kozijnen, deuren of schuifpui is altijd heel vervelend. Inbraakschade herstellen kunt u vaak zelf niet. Daarvoor kunt u beter een herstelbedrijf inschakelen. In dit blog leest u meer over inbraakschade bij kunststof kozijnen.

Inbraakschade bij kunststof kozijnen herstellen

Het aantal woninginbraken in Nederland neemt steeds meer toe. Vaak wordt met grof geweld een raam, deur of schuifpui geforceerd in een poging om een woning of bedrijf binnen te komen. Een inbreker met een breekijzer of koevoet die via het raam binnen probeert te komen, laat veel schade achter. Inbraakschade is niet alleen financieel heel vervelend, maar ook emotioneel. Gelukkig is Kozijn Repair Service er voor u om zo snel mogelijk uw kunststof raamkozijn te herstellen.

Kunststof raamkozijn geforceerd

Bij een geforceerd kunststof raamkozijn, zitten er vaak scheuren of gaten in het kozijn. Misschien is er ook sprake van een glasbreuk of moet er nieuw hang en sluitwerk aangebracht worden.

Als u te maken krijgt met inbraakschade, dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. Wij kunnen elk benodigd kozijnonderdeel uit voorraad leveren en bij u monteren. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk dat u uw huis weer veilig kunt afsluiten. Wij zijn met name gespecialiseerd in het herstellen van inbraakschade bij kunststof kozijnen, maar kunnen ook reparaties uitvoeren aan andere soorten kozijnen.

Soorten inbraakschades en glasschade

Kozijn Repair Service is dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen repareren. Ook bij eventuele glasschade of schade aan uw houten vloer, parket of raamdecoratie, kan de inbraakschade behoorlijk groot zijn. Is er sprake van een kapot kunststof kozijn en gebroken glas, dan kunnen wij ook de glasschade herstellen. U hoeft dan in dit geval geen aparte glaszetter te zoeken die het raam zelf komt maken. Wij kunnen dit in één keer meenemen.
Welke inbraakschade aan kunststof kozijnen kunnen wij verhelpen?

  • Het repareren en herstellen van gaten en scheuren in het kunststof
  • Het vervangen van gebroken glas
  • Het aanbrengen van nieuwe veiligheidssloten
  • Het vervangen van kapotte onderdelen
  • Indien nodig het vervangen van een raam, deur of schuifpui

Uw verzekering vergoed inbraakschade in de meeste gevallen

Indien u verzekerd bent tegen inbraakschade en een opstal- en of inboedelverzekering heeft, dan kunt u in de meeste gevallen de kosten voor herstelwerkzaamheden bij uw verzekering claimen. De financiële inbraakschade krijgt u dan vergoed. Licht dan ook gelijk uw verzekeraar in en meld de schade. Een eventuele offerte die u van ons ontvangt, kunt u in dit geval ook naar uw verzekeraar sturen en kan de verzekeraar dit bedrag aan u uit betalen.

Inbraakpreventie toepassen

Natuurlijk is inbraakpreventie heel belangrijk om inbraakschade bij kunststof kozijnen zo veel mogelijk te verminderen. Zorg daarom voor erkende veiligheidssloten, zodat het u inbrekers zo moeilijk mogelijk maakt om ongewenst uw woning of bedrijfspand binnen te dringen. Lees meer op onze webpagina inbraakschade, waar u ook gelijk een vrijblijvende schade offerte kunt aanvragen.

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.