Inbraakpreventie

Inbraakpreventie bij woningen en bedrijven

Is uw woning, winkel of bedrijf wel goed beveiligd?

Wilt u weten wat u aan inbraakpreventie kunt doen? Kozijn Repair Service geeft u graag advies en tips om ongewenste bezoekers en mogelijke inbraakschade te voorkomen of de risico’s tot een minimum te reduceren. Wat weet u van inbraakpreventie en is uw woning of bedrijf wel goed beveiligd?

Ik wil een afspraak

Inbraakbeveiliging bij u in orde?

Zonder de juiste inbraakbeveiliging hebben inbrekers meer kans om uw huis, bedrijf of winkel binnen te dringen. Bij woningen of bedrijven die ’s avonds donker zijn, zien inbrekers de gelegenheid om daar makkelijker in te breken. Zeker als de bewoners of eigenaar weinig of niet aan inbraakpreventie hebben gedaan. Door lichtdetectors aan te brengen en/of tijdschakelaars, kunt u er in elk geval voor zorgen dat er licht gaat branden zodra er beweging plaatsvindt binnen de straal van de detector. Wat kunt u zelf nog meer doen?

Inbraakpreventie tips van de repair expert

 • Zorg voor goedgekeurde en inbraakwerende sloten op uw deuren, raamkozijnen en eventuele schuifpui, bijgebouwen, schuurtjes etc.
 • Sluit bij afwezigheid alle deuren en ramen van uw woning, bedrijf of winkel. Vooral bij bedrijven en winkelpanden is een alarmsysteem een must
 • Breng bewegingsdetectors aan of goede buitenverlichting voor en achter uw woning of bedrijf
 • Als u een schuifpui heeft kunt u een balkje neerleggen aan de binnenkant van de rails tussen de schuifpui en de deurpost. Zo kan een inbreker de schuifpui niet openen.
 • Houd sleutels uit het zicht en laat ze niet aan de binnenkant van deuren zitten
 • Zorg dat uw woning een bewoonbare indruk maakt bij lange afwezigheid en vakantie
 • Plaats een tweede auto of die van uw buren op de oprit bij vakantie, zodat het lijkt alsof het huis wordt bewoond
 • Plaats waardevolle spullen zo veel mogelijk uit het zicht en neem uw geld en sleutels ’s avonds in een tasje mee naar bed
 • Ruim ladders, containers en andere opklimmiddelen zo veel mogelijk bij uw ramen en deuren weg, zodat inbrekers geen kans hebben om via deze hulpmiddelen naar binnen te klimmen

Lees nog meer goede tips over uw huis beveiligen.

Inbraakpreventie voor ramen en deuren

Voor inbraakpreventie zijn er diverse manieren om uw ramen en deuren te beveiligen. Kozijn Repair Service geeft u graag deskundig advies voor de beste inbraakpreventie van uw woning, winkelpand of bedrijf. Naar wens kunnen wij uw woning of bedrijf beoordelen op inbraakpreventie en geven u gelijk de verbeterpunten waar inbraakbeveiliging niet optimaal is. Daarnaast leveren wij goedgekeurde veiligheidssloten, kierstandhouders, bijzetsloten en beveiligingstrips voor ramen, deuren en schuifpuien. Een heel goed inbraakwerend slot is de kerntrekbeveiliging voor deuren.

Voor ramen en kozijnen kunnen wij dievenklauwen, raamboompjes of andere inbraakwerende sloten aanbrengen. Zo weet u zeker dat uw woning, bedrijf of winkel optimaal beveiligd is tegen ongewenste indringers.

Lees ook belangrijke informatie over inbraakschade.

politiekeurmerk logo
skg logo

Meer weten over inbraakpreventie?

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of wilt u uw woning, bedrijf of winkel optimaal beveiligen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren.

BEL 030-2013973

  “Bij goede inbraakpreventie geeft uw inbrekers minder kans”