Reparatie folie kunststof kozijnen

Reparatie folie kunststof kozijnen

Laat de folie van uw kunststof kozijn los en is er een reparatie van de folie aan uw kunststof kozijnen nodig? Er kunnen diverse oorzaken zijn dat de kunststof folie van een (deel van ) het buiten kozijn los laat. Gelukkig hebben wij de kennis en reparatiemiddelen om dit snel voor u te repareren. Zowel bij een kleine folie reparatie bij een scheur of gat of bij grotere delen van een buiten kunststof kozijn of deur.

Ik wil een afspraak

Folie reparatie bij kleine tot middelgrote beschadigingen

Bij de folie reparatie van kunststof kozijnen bij kleine beschadigingen of loslatende folie, spreken we van ‘spotrepair’. Bij spotrepair” repareren wij loszittende folie op kleine plaatsen van een kunststof kozijn of deur. Deze plekken zijn niet grote dan 5 cm. Dit geldt ook voor beschadigingen aan de folie door verkeerd geboorde gaten, krasjes, blaasvorming of poging tot inbraak. Wij kunnen de kapotte plastic folie verwijderen, een kunststof reparatie uitvoeren of kunststof krassen verwijderen aan alle buiten kozijnen. Waar nodig brengen wij nieuwe folie aan op een manier dat u er naderhand vrijwel niets meer van ziet.

Folie repareren bij kunststof kozijnen

Bij grotere schades aan kunststof kozijnen kunnen wij ook de folie van uw kunststof kozijnen repareren. Als de folie loslaat over een grotere gedeelte van het kozijn, spreken we van ‘saneren’, waarbij de loslatende folie in zijn geheel wordt vervangen voor nieuwe folie. Van saneren kan ook sprake zijn als er blaasvorming plaatsvindt op een kunststof kozijn. Een enkel blaasje kan makkelijk met een simpele folie reparatie hersteld worden, maar bij grotere oppervlakken is het nodig om het hele kozijn van buiten te saneren.

Hoe ontstaat loslatende folie aan een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen bestaan uit verschillende lagen. Het bovenste laagje van een kunststof kozijn is de folie. Door verschillende omstandigheden kan de folie in de hoekjes van het kozijn soms gaan loslaten. Door extreem weer, storm of rondvliegende takken kunnen scheurtjes, deukjes een kras of gat ontstaan. Indien dit niet wordt gerepareerd, kan een klein stukje kapotte folie steeds verder loslaten. Het is dus raadzaam om blaasvorming of kleine stukjes loslatende folie zo snel mogelijk te herstellen met kunsthars of pvc-was in de kleur van het kozijn. Ook grove schoonmaakbehandelingen kunnen schade aan een kunststof kozijn veroorzaken. Laat daarom het onderhoud van kunststof kozijnen dan ook beter aan ons over.

Welke folie reparaties aan kunststof kozijnen voeren wij uit?

U kunt ons onder andere bellen voor onderstaande folie reparaties aan buiten kozijnen:

  • Bij kleine beschadigingen niet groter dan 5 cm
  • Stukjes folie op de hoeken beginnen los te laten
  • Bij blaasvorming op een klein of groter gedeelte van het kozijn
  • Bij krasjes, deukjes in het kunststof kozijn
  • Scheurtjes in een lasnaad
  • Het repareren van schuurplekken, val- of stootschades
  • Het saneren van een groter gedeelte van een kunststof kozijn

“Vriendelijke mannen! Ze hebben ook heel netjes en vakkundig gewerkt!“
Bradley Versteyne
“Zojuist heeft Kozijn Repair Service mij perfect geholpen. Betrouwbare jongens met verstand van zaken! Een aanrader aan iedereen die hulp nodig heeft bij zijn kozijn reparatie.“
Marc Noet

Klik op onderstaande link voor een uitgebreidere specificatie in pdf van alle reparaties en onderhoud werkzaamheden die wij uitvoeren.

SPECIFICATIE DOWNLOADEN

Wilt u een folie reparatie laten uitvoeren?

Wilt u een folie reparatie laten uitvoeren of wilt u dat wij de schade aan uw buiten kozijn ter plekke komen bekijken? Bel ons gelijk of vul uw contactgegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

“Wij voeren snel en zorgvuldig elke folie reparatie aan kunststof kozijnen uit”