Onderhoud kunststof kozijnen

Onderhoud kunststof kozijnen

Bij Kozijn Repair Service kunt u ook terecht voor preventief onderhoud aan kunststof kozijnen, aluminium- en houten kozijnen. Juist om schade, slijtage of lekkage aan uw kozijnen te voorkomen, is het belangrijk om het kozijn onderhoud niet na te laten. Verleng de levensduur van uw kozijnen en laat ze jaarlijks preventief onderhouden. Kozijn Repair Service heeft hier desgewenst een speciaal onderhoudscontract voor.

Kozijnen onderhoud verlengt de levensduur

Natuurlijk kunt u zelf af en toe uw kunststof, aluminium of houten kozijnen voorzichtig schoonmaken en onderhouden met een vriendelijk schoonmaakmiddel waarmee u ook uw ramen reinigt. Daarbij controleert u of de waterafvoeropeningen vrij zijn en eventueel vuil kunt u voorzichtig verwijderen. Kunststof is bijvoorbeeld onderhoudsvriendelijk en van nature vuil- en stofwerend. Door zelf af en toe het kunststof, aluminium of hout voorzichtig te reinigen, verlengt u de levensduur van uw kozijnen, deuren en schuifpuien. Indien uw kozijnen erg vervuilt zijn kunnen wij dit reinigen met een speciaal reinigingsmiddel.

Grotere onderhoudsbeurten en kleine reparaties uitvoeren

Kunststof kozijnen en deuren blijven goed werken als ze met enige regelmaat worden onderhouden. Denk hierbij aan het smeren van het hang- en sluitwerk en draaidelen, het voorkomen van vocht en tochtklachten, het herstellen van krassen en kleine scheurtjes of loslatend folie. Onze vakspecialisten in kozijn reparaties beschikken over de vakkundigheid en technische kennis om onderhoud of kleine herstelwerkzaamheden aan uw kunststof, aluminium of houten deuren, kozijnen en schuifpuien uit te voeren.

Waarom onderhoud aan kozijnen?

  • Het voorkomen van schade of slijtage aan kozijn en sluitwerk
  • Tijdig krassen en scheurtjes ontdekken en herstellen
  • Om eventuele tocht- of vochtproblemen te ontdekken
  • Om kleine schades en mankementen te repareren
  • Voor het doorsmeren van draaidelen, hang en sluitwerk
  • De zekerheid dat het mechanisme goed blijft werken
  • Voor het geven van deskundig advies voor groter onderhoud
“Wij zijn erg blij met de nieuwe kozijnen en hopen er veel plezier van te hebben.“
Familie Kamerbeek te Utrecht
“Perfecte service, probleem werd gelijk opgelost.“
Susanne van Houdt

Kozijnen onderhoudsovereenkomst

U kunt bij Kozijn Repair Service ook een onderhoudsovereenkomst afsluiten. Wij komen dan jaarlijks langs om al uw aluminium, houten of kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien na te lopen, door te smeren en eventuele problemen te voorkomen. Hiermee voorkomt u mogelijke schade aan het kozijnwerk en weet u zeker dat u jarenlang plezier ervan heeft. Afhankelijk van uw wensen, bieden wij hier een maatwerk onderhoudscontract voor aan.

Klik op onderstaande link voor een uitgebreidere specificatie in pdf van alle reparaties en onderhoud werkzaamheden die wij uitvoeren.

SPECIFICATIE DOWNLOADEN

Onderhoud kunststof kozijnen aanvragen?

Wilt u meer informatie over kozijnen onderhoud? Na uw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en een passende offerte te sturen.

Offerte aanvragen

“Voorkom schade en slijtage aan uw kozijnen met goed onderhoud”