Onderhoud kunststof kozijnen

Onderhoud kunststof kozijnen

Voor onderhoud kunststof kozijnen kunt u het beste contact met ons opnemen. Kozijn Repair Service is gespecialiseerd in het onderhoud van kunststof kozijnen. Dit doen wij juist om schade te voorkomen en tijdig kleine krassen, gaatjes of scheurtjes vakkundig weg te werken.

Ik wil een afspraak

Kozijnen onderhoud verlengt de levensduur

Preventief onderhoud aan kunststof kozijnen is aan te raden. Om verdere schade, slijtage of mogelijke lekkage aan uw kunststof kozijnen te voorkomen, is het belangrijk om het kunststof kozijnen onderhoud niet na te laten. Juist door tijdig een onderhoudsbeurt aan uw kunststof kozijnen uit te voeren, verlengt u de levensduur van uw kozijnen. Zo heeft u er langer plezier van en weet u zeker dat u niet ineens voor dure en onaangename ‘verrassingen’ komt te staan.

Onderhoud kunststof kozijnen: schoonmaken

Natuurlijk kunt u zelf af en toe uw kunststof kozijnen voorzichtig schoonmaken en onderhouden met een vriendelijk schoonmaakmiddel waarmee u ook uw ramen reinigt. Daarbij controleert u of de waterafvoeropeningen vrij zijn. Het is ook belangrijk om opgehoopt vuil door bladeren, aanslag of rommel voorzichtig te verwijderen. Kunststof kozijnen zijn gelukkig onderhoudsvriendelijk en van nature vuil- en stofwerend. Door zelf af en toe het kunststof kozijn voorzichtig te reinigen, verlengt u de levensduur van uw kozijnen. Indien uw kozijnen erg vervuilt zijn, kunt u hiervoor een speciaal reinigingsmiddel gebruiken.

Grotere onderhoudsbeurt en kleine reparaties

Kunststof kozijnen en deuren blijven goed werken als ze met enige regelmaat worden onderhouden. Denk hierbij aan het smeren van het hang- en sluitwerk en draaidelen, het voorkomen van vocht en tochtklachten, het herstellen van krassen en kleine scheurtjes of loslatend folie. Onze vakspecialisten in kozijn reparaties, beschikken over de vakkundigheid en technische kennis om onderhoud of kleine herstelwerkzaamheden aan uw kunststofkozijnen en uit te voeren.

Waar kan een onderhoudsbeurt uit bestaan?

En kleinere onderhoudsbeurten voor onder meer:

  • Het uitvoeren van een grote schoonmaakbeurt

  • Het uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden

  • Het stellen, smeren en controleren van kozijn onderdelen

  • Het vervangen van scharnieren en raamsloten

  • Overige onderhoudswerkzaamheden

“Onze kunststof kozijnen waren vergeeld en wij wisten niet hoe we dit weer mooi wit moesten krijgen. Kozijn Repair Service gebeld en zij hebben op een speciale manier een goede onderhoudsbeurt gedaan. De kozijnen zien er weer als nieuw uit. Onze dank daarvoor“

Familie Van Reef te Utrecht
“Perfecte service, probleem werd gelijk opgelost.“
Susanne van Houdt

Offerte voor onderhoud kunststof kozijnen aanvragen?

Wilt u meer weten over onderhoud kunststof kozijnen of een onderhoudsbeurt aanvragen? Maak dan een keuze uit één van de onderstaande opties en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Met een onderhoudsbeurt aan uw kunststof kozijnen, blijven uw kozijnen in goede conditie”