Folie kunststof kozijn laat los

Folie kunststof kozijnen laat los? Door verschillende omstandigheden kan de folie van een kunststof kozijn (deels) loslaten. Wat kunt u hier aan doen en kunt u dit zelf doen of is beter om hier een reparatiebedrijf bij te halen?

Loslatende folie bij kunststof kozijnen

Als de folie van een kunststof kozijn loslaat, is het van belang om dit op korte termijn te repareren. Bij een klein stukje folie dat loslaat, kunt u proberen dit zelf te verhelpen met een speciale reparatie kit voor kunststof kozijnen. Deze vorm van ‘spotrepair’ kunt u in bepaalde gevallen zelf doen. Misschien dat er een kleine beschadiging is ontstaan door rondvliegende takken, een fiets tegen het raam, kinderen die per ongeluk schade aanbrengen. Als de folie van een kunststof kozijn loslaat, hoe klein het plekje ook, adviseren wij om dit zorgvuldig bij te werken.

Folie kunststof kozijnen laat los door scheuren

In sommige gevallen of bij slechte montage kan de folie loslaten in de lasnaden of door kleine scheurtjes in het kozijn. Aan de randen van een scheurtje kan het folie dan loslaten. Een klein scheurtje kan altijd ontstaan en dan is het van belang om dit vakkundig te (laten) repareren, zodat het verder loslaten van de folie hiermee voorkomen kan worden. Mocht een scheur in de folie te groot zijn om zelf te repareren, dan kunt u beter Kozijn Repair Service inschakelen om te voorkomen dat de folie van het kunststof kozijn verder loslaat.

Deur renovatie folie

Heeft u een kunststof deur waarbij een deel van de folie gerenoveerd moet worden? Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Een kunststof reparatie aan een deur waarvan de folie deels loslaat is vaak een gedeeltelijke sanering, waarbij in bepaalde gevallen het hele deurkozijn vervangen moet worden. Bij een deur renovatie van loslatende folie zullen wij eerst langskomen om de schade te bekijken. Dit kan het geval zijn bij bijvoorbeeld inbraakschade , waarbij wij de oude plastic folie verwijderen en volledig saneren met nieuwe folie. Hierna zal de kunststof deur weer als nieuw zijn.

Welke kunststof reparaties kunnen wij nog meer uitvoeren?

  • Het repareren van krassen en schuurplekken
  • Het verhelpen van verkleuringen
  • Spotrepair bij kleine beschadigingen of loslatende folie
  • Kunststof kozijnen saneren bij grotere beschadigde oppervlakken
  • Het plegen van noodzakelijk onderhoud aan het kunststof

Folie van schuifpui of schuifdeur laat los

Als reparatie specialist van alle soorten kozijnen, deuren en schuifpuien, kunnen wij ook specifiek de folie van uw schuifpui herstellen. Zowel bij kleine aangedane plekjes, als bij grotere stukken loslatende folie. Ook bij andere schades kunnen wij een schuifpui reparatie voor u uitvoeren. Twijfelt u of u loslatende folie van uw schuifpui, deur of kozijn zelf kunt repareren? In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen, zodat wij telefonisch advies kunnen geven of bij u langs komen om de schade te kunnen beoordelen.

Telefonisch advies bij loslatende folie?

Wilt u graag telefonisch advies bij loslatende folie van uw kunststof kozijn, deur of schuifpui? Ga dan naar de contactpagina , vul uw gegevens in of bel ons tijdens kantooruren, zodat wij u zo goed mogelijk te woord kunnen staan.

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.