Slotenmaker Utrecht

Slotenmaker Utrecht

Op zoek naar een slotenmaker in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of omliggende regio? Kozijn Repair Service is tevens slotenmaker bij u in de buurt. Wij kunnen uw kapotte sloten repareren, of sloten vervangen bij eventuele inbraakschade of kwijt geraakte sleutels. Bent u op zoek naar nieuw hang en sluitwerk voor uw ramen, deuren of schuifpui? Dan bent u bij ons precies op de juiste website.

Ik wil een afspraak

Slotenmaker Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Als slotenmaker in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en omliggende regio, kunnen wij snel ter plaatse zijn bij uw sloten vervangen of een kapot slot repareren. Het kan gebeuren dat uw sleutel afbreekt in het slot, dat u buitengesloten bent of bij andere spoedsituaties waarbij u snel een slotenmaker nodig bent. Ook in deze gevallen kunt u gebruik maken van onze slotenservice bij u in de buurt.

Erkende slotenservice bij inbraakschade

Een slotenmaker die tevens opgelopen inbraakschade aan uw deuren, kozijnen en ramen kan vervangen, is gelijk in uw voordeel. Wij hebben namelijk alles in huis om opgelopen schade te herstellen.

Naast onze grote voorraad aan alle voorkomende keurmerk veiligheidssloten, kunnen wij ook kapotte ramen en deuren herstellen, zodat alle schade in één keer opgelost kan worden. Zeker bij een poging tot inbraak, is vaak niet alleen het slot beschadigd, maar ook het omliggende kozijn, de deur of schuifpui. In alle voorkomende gevallen kunt u een beroep doen op ons als slotenmaker.

Buitengesloten en u kunt u woning of pand niet meer in?

Het kan gebeuren dat u buitengesloten bent omdat u de sleutels bent verloren of omdat een sleutel is afgebroken of het slot ineens niet meer werkt. Bel dan ook gelijk naar Kozijn Repair Service, zodat wij ter plekke het slot weer kunnen openen en u uw woning, kantoor of bedrijfspand weer in kunt. Met onze jarenlange ervaring als slotenmaker in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en wijde omgeving, bieden wij met onze slotenservice snel hulp bij kapotte sloten of slotonderdelen.

Sloten vervangen en monteren door erkende slotenmaker?

Wilt u sloten vervangen bij meerdere sloten, omdat deze verouderd zijn en niet meer voldoen aan de huidige veiligheidseisen? Ook dan kan onze slotenspecialist met u door uw woning, kantoor of bedrijfspand lopen en u adviseren over de beste veiligheidssloten. Met onze kennis en expertise met betrekking tot inbraakpreventie, kunnen wij een inspectie uitvoeren en kijken welke sloten beter vervangen kunnen worden. Graag lopen wij samen met u door uw woning of bedrijf en controleren alle sloten aan ramen en in en uitgangen.

U belt ons als uw slotenmaker voor:

  • Sloten repareren en herstellen bij kapotte onderdelen

  • Sloten vervangen bij aanschaf nieuwe veiligheidssloten

  • Sloten herstellen of vervangen bij inbraakschade

  • Sloten openen in geval van buitensluiting

  • Inbraakpreventie en advies geven bij sloten vervangen

“Na een inbraak hadden we een nieuw veiligheidsslot nodig, maar we wisten niet precies welke het beste was. Kozijn Repair Service heeft ons hierbij goed advies gegeven en nog dezelfde dag hebben ze een nieuw slot in onze voordeur aangebracht“

Familie Meijer te Leusden

Slotenmaker Utrecht of wijde omgeving nodig?

Heeft u direct of op korte termijn een slotenmaker in regio Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag nodig? Bel ons gelijk of maak gebruik van één van onderstaande contactmogelijkheden.

030-2013973

“Ook voor een slotenmaker en slotenspecialist belt u naar Kozijn Repair Service”