Kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui

Wilt u graag een kunststof schuifpui in uw woning laten monteren en bent u op zoek naar de mogelijkheden hiervan? Kozijn Repair Service levert en monteert diverse soorten kunststof schuifpuien uit voorraad. Indien u een beschadigde schuifpui heeft, kunnen wij hier ook schuifpui reparaties aan uitvoeren.

Kunststof schuifpui in verschillende breedtes en kleuren

Kunststof schuifpuien zijn in verschillende breedtes, maten, stijlen en kleuren verkrijgbaar. Een hefschuifpui kan over de gehele breedte van uw woning geplaatst worden, maar ook over een deel daarvan. Ook kunnen er combinaties met meerdere schuifdeuren worden gemaakt. Kunststof schuifpuien zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Door de goede isolatie, lange levensduur en inbraakwerendheid, biedt een kunststof schuifpui optimale mogelijkheden om meer licht en ruimte in uw woning te creëren.

Kunststof hefschuifpui

Een kunststof hefschuifpui maakt de overgang van uw woning naar uw tuin open, waarbij u door de glasoppervlakken een lichte doorgang krijgt met een ruimtelijk effect. Steeds vaker kiezen mensen voor een kunststof schuifpui, omdat deze zo veel meer voordelen biedt dan een houten schuifpui. Met een kunststof schuifpui uit ons assortiment, krijgt u de uitstraling van een houten schuifpui, maar met de voordelen van een kunststof schuifpui.

Kunststof kiepschuifpui

Een kunststof kiepschuifpui is afgeleid van een draai-kiepsysteem, waarbij deze schuifpui een ventilatiestand heeft, waardoor er makkelijk geventileerd kan worden. Een kiepschuifpui is meer geschikt voor kleinere afmetingen tot ongeveer 160 breed. Indien u hier dan ook goede isolatieglas in laat plaatsen, houdt u de temperatuur in uw huis aangenaam warm.

Voordelen kunststof schuifpui

  • Geen onderhoudskosten en makkelijk schoon te houden
  • Inbraakwerend en wind- en waterdicht
  • Optimaal van uw tuin en terras kunnen genieten
  • In diverse breedtes verkrijgbaar
  • Eenvoudige en licht bediening
  • Duurzaam, kleurvast en lange levensduur
  • Volledig gemonteerd afgeleverd met bijbehorende sloten
“Kort voor het weekend kwam ik erachter dat mijn schuifpui niet meer open ging, terwijl ik het weekend mijn verjaardag zou gaan vieren in de tuin. Wij waren erg blij dat Kozijn Repair Service dit nog voor het weekend heeft opgelost voor ons!”
Familie Cruewels te Alphen aan de Rijn

Waarom bij Kozijn Repair Service?

Wij leveren en monteren kant en klare kunststof schuifpuien door heel Nederland. Een kunststof schuifpui plaatsen kunt u het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde vakman. Zo weet u zeker dat de schuifpui zonder problemen wordt geplaatst. Onze deskundige monteurs leveren en monteren dagelijks diverse kunststof deuren, kozijnen en schuifpuien en plegen ook diverse kozijnen onderhoud.

Klik door naar voorbeelden van kunststof schuifpuien in onze orderportefeuille.

BEKIJK VOORBEELDEN

Nieuwe kunststof schuifpui kopen?

Wilt u graag een nieuwe schuifpui kopen en de voordelen ervaren van een kunststof schuifpui? Vul dan uw contactgegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

“Kies ook voor een kunststof schuifpui en geniet van de voordelen”