Schuifpui reparatie door Kozijn Repair Service?

Heeft uw schuifpui reparatie of onderhoud nodig? Dan bent u bij Kozijn Repair Service aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van allerlei soorten schuifpuien, waaronder kunststof schuifpuien en aluminium schuifpuien.

Ik wil een afspraak

Over Kozijn Repair Service

Wij hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van schuifpui reparatie. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met de reparatie van kozijnen en met inbraakpreventie voor uw woning of kantoorpand. De veiligheidssloten die wij aanbieden hebben allemaal het Politie Keurmerk. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij nagenoeg iedere schuifpui repareren, wat het probleem ook is. Twijfelt u nog waar het aan ligt? Dan kijken wij ook graag even voor u!

Schuifpui reparatie bij inbraakschade 

Heeft er een poging tot inbraak bij u plaatsgevonden en is hierdoor schade ontstaan aan uw schuifpui? Helaas is dit één van de meest voorkomende redenen dat schuifdeuren reparatie nodig hebben. Maar zolang de schade beperkt blijft tot de schuifpui, is dat nog een geluk bij een ongeluk. Natuurlijk wilt u de schade aan de schuifpui en de eventuele glasschade zo snel mogeljik gerepareerd hebben. Als u contact opneemt met Kozijn Repair Service, dan zorgen we dat wij binnen 24 uur bij u op de stoep staan om de schade te herstellen, sloten te vervangen en eventueel nieuw glas te plaatsen.

Onderhoudsbeurt voor uw schuifpui

Het is verstandig om uw schuifpui zo goed mogelijk te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat hij langer meegaat en ook mooier blijft. Vooral wanneer het voorjaar voor de deur staat is het een goed idee om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de schuifdeuren stroef zijn geworden door de winter. Of het railsysteem is versleten. Met een onderhoudsbeurt zorgen wij dat uw schuifpui weer zomerklaar zijn en dat u er echt van kunt genieten. Regelmatig onderhoud kan kapotte onderdelen voorkomen. Dat scheelt ook weer een hoop gedoe!

Schuifpui reparatie aanvragen? 

Wilt u een schuifpui reparatie laten uitvoeren? Bel ons gelijk of maak een keuze uit één van onderstaande opties. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Voor elke schuifpui reparatie belt u met de schuifpui specialist”