Schuifdeur buiten

Schuifdeuren buiten

Bent u op zoek naar een buiten schuifdeur in uw woonkamer, zodat u hiermee een directe overgang van uw woonkamer naar het terras creëert? Met een schuifdeur profiteert u optimaal van het daglicht en verlengt u hiermee optisch de ruimte in uw woning naar uw tuin. De mogelijkheden van schuifdeuren zijn groot. Kozijn Repair Service levert en monteert diverse soorten schuifdeuren voor buiten.

Schuifdeuren voor buiten in verschillende formaten

De schuifdeuren voor buiten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Deze worden vanzelfsprekend voorzien van veilig hang en sluitwerk, welke voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kunt kiezen uit 2-delige schuifdeuren, 3-delige schuifdeuren of 4-delige schuifdeuren. Uiteraard worden deze voor uw woning op maat gemaakt en zijn leverbaar in de gewenste kleur en materiaal.

Schuifdeur met plissé hordeur

Het is ook mogelijk om schuifdeuren buiten te voorzien van een plissé hordeur. Met deze hordeur houdt u vliegen en ongedierte in de zomer buiten en kunt in de lente en zomer heerlijk genieten van de frisse lucht. Deze hordeuren kunnen wij naar wens gelijktijdig leveren met de nieuwe schuifdeur.

Warmtewerend glas bij uw schuifdeur

Omdat een schuifdeur een groot oppervlak van glas heeft, bestaat de kans dat hierdoor veel warmte verloren gaat of uw woning juist erg warm wordt als de zon er op staat. Om dit te voorkomen, kunnen wij de schuifdeur met warmtewerend glas leveren. Dit glas houdt de warmte in de zomer buiten en in de winter blijft de warmte juist langer binnen. Hiermee houdt u beter de uw huis op temperatuur en bespaart u op uw energiekosten.

Voordelen schuifdeuren buiten

  • Het geeft meer daglicht in uw woning
  • Geen ruimteverlies door openslaande buitendeuren
  • Het is een meerwaarde voor uw woning
  • In verschillende materialen en formaten verkrijgbaar
  • Vaak binnen een dag geplaatst
  • Inbraakveilig door bijgeleverde hang en sluitwerk
  • Zowel als hefmodel als kiepmodel verkrijgbaar
“Kozijn Repair Service heeft netjes contact gezocht en ons uitgelegd wat het probleem was met de schuifdeur. De heren waren netjes op tijd en hebben de deur keurig opgeleverd. Een echte aanrader als je een betrouwbare partij zoekt.“
Kelly de Haas

Schuifdeur onderdelen nodig?

Ook voor schuifdeur onderdelen en reparaties kunt u bij Kozijn Repair Service terecht. Heeft u schuifdeurrails nodig, schuifdeurgeleiders of schuifdeur wieltjes die aan vervanging toe zijn? Neem dan ook gelijk contact met ons op, zodat wij een schuifdeur reparatie kunnen uitvoeren.

Kiep schuifdeur en hefschuifdeur

Bij schuifdeuren buiten kunt u kiezen tussen een kiep schuifdeur en een hef schuifdeur. Bij een hef schuifdeur kunt u de schuifdeur bedienen met een hendel mechanisme die u op meerdere standen kunt vastzetten. Met een draaiend handvat kunt u de hef schuifdeur openen en sluiten. Een kiep schuifdeur is handig bij smallere openingen, waarbij u de schuifdeur in een kiepstand kunt zetten voor extra ventilatie. Deze kiep schuifdeur heeft een ander sluitsysteem en is vaak wat zwaarder dan een hef schuifdeur. Wij zullen u uiteraard alle voor- en nadelen van deze varianten uit kunnen leggen, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

Nieuwe schuifdeur buiten kopen?

Wilt u graag een nieuwe schuifdeur voor buiten kopen? Vul dan uw contactgegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

“Met een schuifdeur naar buiten creëert u meer wooncomfort”