schuifpui reparatie

Kunststof schuifpui reparatie

Ook de beste kunststof schuifpui heeft wel eens een reparatie nodig. Een ongeluk zit in een klein hoekje, waardoor onderdelen beschadigd kunnen raken. Daarnaast hebben schuifpuien ook te maken met weersinvloeden, waardoor er op den duur slijtage ontstaat. Kozijn Repair Service is specialist in het repareren en onderhouden van kunststof schuifpuien.

Ik wil een afspraak

Kunststof schuifpui laten nakijken

Als u uw kunststof schuifpui regelmatig laat controleren op mankementen of slijtage, heeft deze minder snel grote reparaties nodig. Schuifpuien worden vaak intensief gebruikt en krijgen ook te maken met weersinvloeden, daarom is het belangrijk om deze goed te blijven onderhouden. Na verloop van tijd zijn bepaalde onderdelen versleten en aan vervanging toe, zoals het slot. Laat het slot altijd op tijd nakijken en indien nodig smeren, zodat u uw schuifpui goed kan blijven afsluiten. Om de schuifpui nog beter te beveiligen, kunnen de monteurs van Kozijn Repair Service het bestaande slot vervangen voor een sterk veiligheidsslot. Deze veiligheidssloten hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Verschillende soorten kunststof schuifpui reparatie

Wij voeren verschillende soorten kunststof schuifpui reparaties uit. Hieronder vallen onder andere het vervangen van wielen, schuifdeurbeslag, rails en het slot van de schuifpui. Wanneer een schuifpui veel wordt gebruikt, slijten de onderdelen sneller. Zo slijten bijvoorbeeld de wieltjes, waardoor de schuifdeur minder goed open of dicht gaat. Het vervangen van de wieltjes is vaak genoeg om deze problemen op te lossen. Het beslag van een schuifpui is een belangrijk onderdeel voor een goede en veilige werking van de deur. Voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij uw schuifpui periodiek onderhouden, waarmee problemen met uw schuifdeur worden voorkomen.

Expert op het gebied van kunststof schuifpuien

Kozijn Repair Service is expert in het repareren, herstellen en renoveren van verschillende soorten schuifpuien en kozijnen. Onder andere reparatie van hang- en sluitwerk. Naast kunststof schuifpuien zijn wij ook gespecialiseerd in houten schuifpui reparatie. Woont u in de omgeving van Utrecht en wilt u uw schuifpui of kozijnen laten repareren of vervangen? Kozijn Repair Service beschikt over een 24-uurs service, onder andere bij inbraakschade. Heeft u snel hulp nodig? Neem meteen contact met ons op!

030-2013973

“Voor elke kunststof schuifpui reparatie staat Kozijn Repair Service voor u klaar”