Kozijn reparatie

Kozijn reparatie nodig?

Voor een snelle en deskundige kozijn reparatie, is Kozijn Repair Service uw specialist in kozijnen repareren. De nummer één in kleine en grote kozijn reparaties en herstelwerkzaamheden aan uw kozijnen. Als erkend kozijn service monteur, komen wij snel naar uw toe voor een kozijn reparatie.

Let op houtrot en timmerwerk behoort niet tot onze werkzaamheden.

Ik wil een afspraak

Kozijn reparatie bij onderhoud en schade

Heeft u een kozijn reparatie die u snel en vakkundig wil laten herstellen door een kozijn service monteur? Met ons deskundig team van service monteurs, zijn wij dagelijks bij de weg om kapotte kozijn onderdelen te herstellen, waar nodig te vervangen of te renoveren. Door ouderdom, weersinvloeden of schade kunnen uw kozijnen gerepareerd moeten worden. Kozijnen die jarenlang slecht zijn onderhouden of die niet zijn geschilderd, hebben zeker te lijden onder de soms extreme weersomstandigheden, felle zon of binnendringend vocht. Om verdere kosten te besparen kunt u het beste gelijk een kozijn monteur inschakelen.

Kozijnen repareren bij verouderde kozijnen

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht, maar zijn de kozijnen oud of vertonen schade? Wilt u graag de oude kozijnen herstellen, zodat ze er weer als nieuw uit zien? Bij kozijn reparatie zijn er altijd verschillende mogelijkheden. Dit is afhankelijk van de aard en omvang van de schade, slijtage of kapotte kozijn onderdelen. Heeft u verouderde kunststof kozijnen die u wil laten vernieuwen of renoveren? Kijk dan bij kunststof kozijn reparatie voor alle mogelijkheden.

Kozijnen repareren bij poging tot inbraak

Is er een (poging tot) inbraak bij u thuis gedaan en is hierdoor schade aan uw kozijnen ontstaan? Dat is op zichzelf natuurlijk heel vervelend. Bij pogingen tot inbraak en schade aan kozijnen, raam, deur of schuifpui, staat Kozijn Repair Service direct voor u klaar, om de opgelopen inbraakschade zo snel mogelijk te herstellen.

Welke kozijn reparaties voeren wij uit?

Klik voor meer informatie op één van onderstaande kozijn reparaties:

Ook voor deze kozijn reparatie kunt u bij ons terecht:

  • Raamkozijn of deurkozijn repareren

  • Onderdorpel kozijn vervangen

  • Een kozijn onderdeel leveren en monteren

  • Gaten of scheuren in kozijn repareren

“Dank u wel voor de snelle reactie. Ik ben erg tevreden over de afhandeling van de kozijn reparatie en ook de prijs viel onze reuze mee“

Familie De Graaf te Utrecht

“Dit was erg goed gedaan en fijn dat u zo snel kon komen. Er valt niets meer te zien van de uitgevoerde kozijn reparatie“

B. Kortwijk te Aalsmeer

“Wij hadden 3 offertes opgevraagd om onze kozijnen te herstellen, maar Kozijn Repair Service had de beste prijs en gaf ook meer service. Wij zijn blij met de keuze die wij hebben gemaakt en zouden u ook aanbevelen bij anderen“

J. Boerema te Amstelveen
Wij voeren onder meer kozijn reparaties uit aan kozijnen van Exacta, VN Kozijntechniek, Keurkozijn en voor andere merken kozijnen.

Kozijn monteur bij elke kozijn reparatie

Als kozijn specialist heeft ons serviceteam veel ervaring met alle soorten kozijn reparaties. Van gaten, scheuren, slijtage tot het saneren van kunststof kozijnen. Als u uw kozijnen het liefst toevertrouwd aan een erkende kozijnmonteur, dan is Kozijn Repair Service uw kozijn specialist in het elke voorkomende kozijn reparatie.

Let op: Wij doen géén houtrot reparaties aan houten kozijnen!

Kozijn onderdelen leveren en monteren

Bent u op zoek naar een specifiek kozijn onderdeel voor uw kunststof, aluminium of houten kozijnen? Kozijn Repair service biedt als extra service het leveren en monteren van kozijn onderdelen. Natuurlijk kunt u ook zelf een kozijn onderdeel kopen, maar niet iedereen heeft de kennis en het gereedschap in huis om dit kozijn onderdeel vakkundig te monteren. Neem dan liever het zekere voor het onzekere en laat het kozijn onderdeel door ons leveren en monteren. Bovendien heeft u dan de garantie dat het snel, vakkundig en goed gebeurd.

Kozijn reparatie aanvragen?

Wilt u een kozijn reparatie laten uitvoeren? Bel ons gelijk of maak een keuze uit één van de onderstaande opties. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Voor elke kozijn reparatie belt u snel naar Kozijn Repair Service”