schuifdeur buiten

Buiten schuifdeur reparatie

Ook voor uw schuifdeuren naar buiten kan Kozijn Repair Service elke voorkomende schuifdeur reparatie uitvoeren aan het schuifdeurrailsysteem, ophangsysteem, geleiders en de schuifdeurhendel.

Ik wil een afspraak

Schuifdeuren voor buiten naar de tuin

Schuifdeuren naar buiten zijn gevoelig voor weersinvloeden, vocht en slijtage bij veelvuldig gebruik. Vaak zijn het de schuifdeur hendels die na verloop van tijd niet meer goed naar boven of naar onderen willen. Heeft u een buiten schuifdeur naar de tuin die mankementen vertoont, niet meer goed open of dicht wil of een zeer stroef lopende schuifdeur? Voor al deze soort schuifdeur reparaties aan uw buiten schuifdeur, staan wij voor u klaar om deze snel en vakkundig te repareren en te herstellen.

Let op: Wij doen géén schuifdeur reparaties aan schuifdeuren binnen!

Kiep schuifdeur en hef schuifdeur herstellen

Heeft u een kiep schuifdeur of hef schuifdeur die niet meer goed schuift of waarvan bepaalde onderdelen vervangen moeten worden? Bij een hef schuifdeur kunt u de schuifdeur bedienen met een hendel mechanisme die u op meerdere standen kunt vastzetten. In veel gevallen voeren wij hier reparaties aan uit. Lees meer op hefschuifpui reparatie voor een onderhoudsbeurt, reparatie of voor het bestellen en laten monteren van kiep schuifdeur of hef schuifdeur onderdelen.

Schuifdeur met plissé hordeur

Het is ook mogelijk om schuifdeuren buiten te voorzien van een plissé hordeur. Met deze hordeur houdt u vliegen en ongedierte in de zomer buiten en kunt in de lente en zomer heerlijk genieten van de frisse lucht. Deze hordeuren voor schuifdeuren buiten kunnen wij op verzoek bij u leveren en monteren.

Voorkomende schuifdeur reparaties aan uw buiten schuifdeur

Klik voor meer informatie op één van de onderstaande schuifdeur reparaties:

Andere schuifdeur reparaties zijn onder meer:

  • Ophangsysteem schuifdeur herstellen of vervangen

  • Onderrollen schuifdeur herstellen of vervangen

  • Schuifdeur geleiders herstellen of vervangen

  • Schuifdeur hendel repareren

  • Schuifdeur rubbers vervangen

“Onze schuifpui naar buiten kregen we bijna niet meer open en dicht, maar we wisten niet precies wat er kapot was. Kozijn Repair Service is geweest en heeft alles hersteld. Keurig gedaan en zeer vriendelijke monteur“

K. van der Belt te Vleuten

“Door een klap tegen de schuifpui, was er schade ontstaan aan het kozijn en het glas was kapot. Toen ik online op zoek ging naar een kozijn monteur, kwam ik bij Kozijn Repair Service uit. Daar heb ik gelijk voor gekozen, omdat zij met hun glas service ook gelijk het glas in de schuifpui konden vervangen. Prima geregeld“

B. Ravensburg te Doorn

Buiten schuifdeur onderhoudsbeurt

Vooral in het voorjaar en in de zomer voeren wij veel onderhoudsbeurten aan buiten schuifdeuren uit. Natuurlijk wil u ook genieten van uw schuifdeur die soepel loopt, makkelijk open en dicht kan en die goed wordt onderhouden.

Ga naar schuifdeur onderhoudsbeurt om een afspraak te maken, zodat wij snel bij u langs kunnen komen om uw buiten schuifdeur te smeren, na te kijken en het railsysteem, de geleiders, lagers en wielen kunnen controleren. Waar nodig en wenselijk voeren wij na overleg gelijk herstelwerkzaamheden uit, zodat u weer optimaal van uw buiten schuifdeur naar de tuin kunt genieten.

Maak gebruik van onze 24 uurs service!

Wil uw buiten schuifdeur niet meer open of dicht of krijgt u de hendel niet goed meer omhoog of omlaag? Bij elke schuifdeur reparatie die om een snelle monteur vraagt, kunt u ons gelijk bellen. Binnen enkele uren kan Kozijn Repair Service al voor uw deur staan!

Ga gelijk naar onze 24-uurs service en één van onze monteurs zal gelijk een afspraak met u maken!

En onderhoudsbeurt of reparatie aanvragen?

Wilt u een onderhoudsbeurt aan uw buiten schuifdeur laten uitvoeren? Bel ons gelijk of maak een keuze uit één van onderstaande opties. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Voor elke buiten schuifdeur kunnen wij het onderhoud uitvoeren”