Veiligheidssloten montage service

Veiligheidsloten voor uw woning, bedrijfspand of kantoor zijn erg belangrijk om inbrekers buiten de deur te houden. Wat zijn nu goede veiligheidssloten?

Veiligheidssloten: wat is een goed veiligheidsslot?

Goede veiligheidssloten zijn gemaakt van extra stevig materiaal. Hierdoor wordt het inbrekers moeilijk gemaakt om het slot te doorboren. Door de geharde stalen stiften in een veiligheidsslot, kan deze niet doorgezaagd worden. Een blokkeerplaat zorgt ervoor dat de nachtschoot niet doorgedrukt kan worden. Goede veiligheidssloten zijn sloten met een SKG-certificaat. Deze veiligheidsloten voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Veiligheidssloten zijn er in diverse soorten

Er zijn diverse veiligheidssloten om uw ramen, deuren en schuifpui te beveiligen. Wij lichten dit even toe.

 • Kerntrekbeveiliging voor deursloten
  Deze soort veiligheidsbeslag is sterk inbraakwerend. Wij hebben hier een aparte blog voor geschreven. Ga hiervoor naar kerntrekbeveiliging voor deuren.
 • Insteekslot
  Bij een deurslot vervangen, is een insteekslot het meest gebruikte voordeurslot. Dit insteekslot zit in de deur. Een geïntegreerd insteek-cilinderslot plaatsen wij in de zijkant van de voordeur of achterdeur. Een insteekslot is een goed SKG gecertificeerd veiligheidsslot.

 • Oplegslot
  Een oplegslot wordt op de deur gemonteerd. Deze oplegsloten komen nog vaak in de wat oudere woningen voor. De binnen- en buitencilinder van een oplegslot grijpt zichzelf in elkaar als de sleutel wordt omgedraaid. Wij adviseren om bij een insteekslot ook één of twee bijzetsloten te monteren.

 • Bijzetslot
  Voor optimale inbraakbeveiliging is het raadzaam om ook enkele bijzetsloten te monteren. Dit extra bijzetslot verhoogd de beveiliging van uw woning. Een penslot bijvoorbeeld kan hier aan voldoen en zeker als uw deur nog een oud opzetslot heeft.

Veiligheidssloten met SKG keurmerk

Veiligheidssloten of SKG sloten zijn de beste veiligheidssloten om uw woning, bedrijfspand of kantoor te beveiligen. Kozijn Repair Service levert en monteert hoofdzakelijk SKG sloten met drie sterren. Bij een poging tot inbraak telt elke minuut. Hoe meer vertraging een inbreker oploopt bij het demonteren of forceren van sloten, hoe meer kans dat hij het opgeeft of dat hij gehoord of gezien wordt. Wij adviseren u dus om voor SKG gekwalificeerde veiligheidssloten te kiezen.

standaard inbraakwerend slot standaard inbraakwerend slot

zwaar inbraakwerend slot zwaar inbraakwerend slot

extra zwaar inbraakwerend slot extra zwaar inbraakwerend slot

Veiligheid deurslot vervangen

Wilt u graag uw sloten vervangen door een veiligheidsdeurslot? Vraag ons dan gerust om advies, zodat wij telefonisch kunnen bepalen welk soort veiligheidsslot voor uw deur de beste keuze is. Wij leveren en monteren divers hang en sluitwerk voor deuren.

Hang en sluitwerk ramen

Wilt u ook goed beveiligde hang en sluitwerk voor uw ramen? Hiervoor hebben wij ook diverse mogelijkheden om uw ramen steviger te beveiligen tegen inbraak. Inbrekers zullen altijd kijken welke ramen niet goed zijn afgesloten of welke sloten makkelijk te doorboren, te forceren of te demonteren zijn. Neem hierin geen risico’s en kies voor SKG sloten voor ramen. Op onze pagina hang en sluitwerk voor ramen leest u hier meer over.

Hang en sluitwerk schuifpuien

Om te voorkomen dat inbrekers via uw schuifpui naar binnen komen, is het aan te raden om hier ook een goedgekeurd veiligheidsslot aan te brengen. Met onze jarenlange kennis en ervaring in schuifpui reparaties en veiligheidsloten voor schuifpuien, leveren en monteren wij ook divers hang en sluitwerk voor schuifpuien.

Veiligheidsloten montage service door Kozijn Repair Service

Als u er zeker van wilt zijn dat u de juiste veiligheidssloten koopt, dan kunt de onze montage service vragen om u de juiste SKG sloten te leveren. Wij geven u hiervoor het beste advies, zodat u de juiste veiligheidssloten krijgt die voor uw deur, raam of schuifpui geschikt zijn. Daarbij maken wij dan gelijk een afspraak om deze bij u te leveren en te monteren. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en regelen wij snel en vakkundig de montage van uw veiligheidssloten.

Met onze montage service zijn wij de slotenmaker in Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Gelderland, Flevoland en omliggende regio’s.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  “Maak gebruik van onze montage service voor de levering en montage van veiligheidssloten”