Sloten-vervangen

Sloten vervangen

Met onze slotenservice is Kozijn Repair Service ook een slotenspecialist. Wij kunnen uw sloten vervangen, nieuwe veiligheidssloten aanbrengen of een kerntrekbeveiliging monteren. Hierin zijn wij tevens uw adviseur in inbraakbeveiliging.

Ik wil een afspraak

Sloten vervangen aan uw woning?

Is het nodig om sloten te vervangen aan uw raamkozijnen, deuren of schuifpui? Met de nieuwste en meest inbraakwerende sloten, kunt u er zeker van zijn dat deze uw woning, kantoor of bedrijfspand optimaal beveiligen. Met onze slotenservice kunnen wij alle voorkomende veiligheidsloten aanbrengen en zijn gespecialiseerd in goed en veilig hang en sluitwerk.

Waarom sloten vervangen?

Indien u nieuwe sloten nodig heeft, is het belangrijk dat deze uw woning of pand zo goed mogelijk beveiligen tegen inbraak en vandalisme. Vaak zijn sloten in oudere en bestaande woningen verouderd en voldoen ze eigenlijk niet meer aan de huidige eisen die er tegenwoordig aan goede veiligheidssloten gesteld worden. Als adviseur inbraakbeveiliging, geven wij ook inbraakadvies met oog op de inbraakpreventie van uw woning of bedrijf. Hiermee weet u zeker dat uw woning zo goed mogelijk beveiligd is tegen inbraak.

Sloten vervangen met keurmerk veiligheidssloten

Met onze jarenlange ervaring in sloten vervangen, werken wij alleen met erkende veiligheidsloten die zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo weet u zeker dat u altijd de meest geavanceerde sloten heeft die goed zijn getest en gekeurd. Binnen ons assortiment aan veiligheidssloten, kunt u uit verschillende veiligheidselementen kiezen. Daarbij zullen wij gericht advies geven welke sloten het beste bij uw eisen passen.

Inbraakschade of poging tot inbraak?

Indien u inbraakschade heeft opgelopen bij een (poging tot) inbraak, wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Met één telefoontje komen wij bij u langs om zo snel mogelijk de sloten te vervangen, zodat uw woning of bedrijf weer veilig kan worden afgesloten. Waar mogelijk zullen wij de sloten repareren, maar indien sloten vervangen noodzakelijk is, kunnen wij dit ter plekke in uw deur, raam of pui monteren.

Sleutels van uw sloten kwijt?

Bent u de sleutels van uw woning of bedrijfspand verloren of zijn er sleutels kwijt, waarbij u twijfelt of ze in goede handen gekomen zijn? Voor uw eigen veiligheid en die van uw woning, bedrijfspand of kantoor, is het beter om een nieuw veiligheidsslot in de deuren te plaatsen. Sloten vervangen is in dit geval dan ook zeker aan te raden. Naar wens kunnen we direct nieuwe sloten of keurmerk veiligheid cilindersloten of een kerntrekbeveiliging monteren.

Onze opties bij sloten vervangen

  • Sloten vervangen bij oude woningen en panden met verouderde sloten

  • Sloten repareren bij defecte of kapotte onderdelen

  • Sloten herstellen of vervangen bij inbraakschade

  • Defect slot vervangen als u binnen- of buitengesloten bent

  • Inbraakpreventie en advies geven bij sloten vervangen

“Goede vakman. Veel ervaring met kozijnen.“

Rob Verheijen

Sloten vervangen: meer informatie of direct handelen?

Wilt u sloten vervangen of denkt u er over om uw woning, bedrijf of kantoor beter te beveiligen met keurmerk veiligheidssloten? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

030-2013973

“Ook voor het vervangen van sloten belt u naar Kozijn Repair Service”