Kunststof kozijnen repareren

Kunststof kozijnen repareren?

Kozijn Repair Service in Utrecht is gespecialiseerd in kunststof kozijnen repareren, maar ook het herstellen van schade bij aluminium kozijnen. Als uw kozijnen beschadigd zijn door inbraak, verkeerde montage, ouderdom of alle andere vormen van schade, is het belangrijk om dit vakkundig door een vakman te laten herstellen. Met onze Kozijnen Repair Service staan wij voor u klaar om snel en deskundig kozijn reparatie uit te voeren.

Kozijn reparatie bij kleine gebreken

Heeft u een kleine scheur ontdekt in uw kunststof kozijn, een aantal krassen, zijn de rubbers versleten of beschadigd of ziet u deuken of blaasvorming? Bij alle vormen van schade aan kozijnen, deuren en schuifpuien, komen wij bij u langs om de schade te inspecteren en hier advies over uit te brengen. Desgewenst kunnen wij de schade gelijk herstellen, zodat uw kunststof kozijnen of aluminium  kozijnen op vakkundige wijze worden gerepareerd en weer jaren lang meegaan.

Kunststof kozijnen repareren en bijbehorende onderdelen

Bij kunststof kozijn reparatie, kunststof voordeur of schuifpui, hebben wij alle benodigde materialen op voorraad. Of het nu gaat om een klemmende kiepraam, een deur die niet meer goed sluit of kapotte rubbers, folie of een scharnier die niet (meer) goed werkt, voor alle klachten aan uw kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien kunt u Kozijn Repair Service benaderen. Na uw telefoontje of online aanvraag, zijn wij snel ter plekke om de schade te herstellen.

Bij inbraakschade kunt ons gelijk bellen om zo snel mogelijk een afspraak te maken!

De grootste voordelen van Kozijn Repair Service

  • Wij handelen uw aanvraag zo snel mogelijk af
  • Landelijke dekking door heel Nederland
  • Laten repareren is goedkoper dan nieuwe kozijnen kopen
  • De schade wordt vrijwel onzichtbaar hersteld
  • Ook voor preventief onderhoud om schade te voorkomen
  • Voor alle soorten en maten kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien
  • Deskundig advies en tips voor onderhoud en inbraakpreventie
“Beste Kozijn Repair Service (en andere medewerkers), heel erg bedankt voor de service tot nu toe!! Deskundig en altijd bereid mee te denken en op te lossen. Ik heb KRS aangemeld bij Radar, de warme douche. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop jullie de service hebben opgepakt toen keurkozijn de service stopte. Jaarlijks onderhoud is een prima idee! Vooral doorgaan zo!!“
Familie Taal te Den Haag

Kozijn reparatie bij hang en sluitwerk

Heeft u door inbraak of andere vormen van schade problemen met het hang en sluitwerk, moeten de sloten vervangen worden of wilt u een beter sluitsysteem op uw kunststof kozijnen, voordeur of schuifpui aan laten brengen? Zowel bij kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien, hebben wij reparatiematerialen en onderhoudsproducten om elke schade te kunnen herstellen en uitvoeren. Of het nu gaat om nieuwe onderdelen of het herstellen van aanwezige hang- en sluitwerk of kleine kunststof reparaties, Kozijn Repair Service lost het snel, vakkundig en klantgericht op.

“’s Morgens gelijk gebeld omdat een kozijn uit z’n verband lag en niet meer wilde sluiten. In de middag kwam er direct een monteur op de stoep. Deze vertelde netjes vooraf wat de kosten zouden zijn en repareerde het raam naar tevredenheid. Onder het motto: “ik ben er nu toch” heeft hij ook direct de andere ramen gecheckt en waar nodig opnieuw afgesteld. “Prima service dus.“
Familie Feten

Klik op onderstaande link voor een uitgebreidere specificatie in pdf van alle reparaties en onderhoud werkzaamheden die wij uitvoeren.

SPECIFICATIE DOWNLOADEN

Kozijn reparatie offerte aanvragen?

Wilt u het liefst zo snel mogelijk uw kapotte kozijn laten repareren, wilt u meer informatie of wilt u gelijk een offerte aanvragen? Na uw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en een passende offerte te sturen.

Offerte aanvragen

“Voor alle soorten schades aan kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien”