kozijn onderhoud

Kozijnen onderhoudsbeurt

Bij Kozijn Repair Service kunt u ook terecht voor kozijnen onderhoudsbeurt en preventief onderhoud voor hang en sluitwerk van uw aluminium, kunststof en houten kozijnen. Juist om schade, slijtage of lekkage aan uw kozijnen te voorkomen, is het belangrijk om tijdig kozijn onderhoud uit te laten voeren.

Ik wil een afspraak

Kozijnen onderhoud verlengt de levensduur

Natuurlijk kunt u zelf af en toe uw kunststof, aluminium of houten kozijnen voorzichtig schoonmaken en onderhouden met een veilig schoonmaakmiddel, specifiek voor uw soort kozijnen. Daarbij controleert u of de waterafvoeropeningen vrij zijn en kunt u opgehoopt vuil voorzichtig verwijderen. Ook is het verstandig om alle draaiende delen, scharnieren en sloten te controleren. Door met enige regelmaat kozijnen onderhoud toe te passen, verlengt u de levensduur van uw kozijnen.

Sluiten uw (nieuwe) ramen of deuren niet goed, heeft u last van tocht of zit er een raam scheef in het kozijn? Waar nodig helpen wij met het afstellen van uw kozijnen of ramen.

Grotere onderhoudsbeurt aan uw kozijnen nodig?

Kozijnen, schuifpuien en deuren blijven langer goed werken als ze met enige regelmaat worden onderhouden. Denk hierbij aan het smeren van het hang- en sluitwerk en draaidelen, het herstellen van krassen, kleine scheurtjes, gaten of andere kleine schades. Is er een grotere onderhoudsbeurt nodig, omdat u schade heeft geconstateerd? Moeten bepaalde kozijn onderdelen hersteld of vervangen worden? In dit geval kunt u het beste Kozijn Repair Service bellen. Wij controleren al uw kozijnen en zullen een (grotere) onderhoudsbeurt uitvoeren. Net wat er nodig is, niet meer en niet minder.

Heeft u kunststof kozijnen? Lees dan meer op onderhoud kunststof kozijnen.

Onderhoud kozijnen van alle soorten en merken

Kozijn Repair Service voert kozijnen onderhoud uit aan alle soorten en merken kozijnen. Onze servicemonteurs komen naar u toe om kozijn onderhoud uit te voeren en eventueel kleine reparaties aan uw kozijnen uit te voeren. Onze kozijnmonteurs hebben alle materialen en gereedschappen bij zich en kunnen snel aan de slag. Daarbij gebruiken de monteurs speciale technieken om een onderhoudsbeurt uit te voeren. Hierna zien uw kozijnen er weer goed onderhouden, schoon en mooi uit.

Wij voeren kozijnen onderhoud uit aan kozijnen van Exacta, VN Kozijntechniek, Keurkozijn en bij andere merken kozijnen.

Waarom een kozijnen onderhoudsbeurt uitvoeren?

Waarom raden wij u aan om eens in de zoveel tijd een meer uitvoerige kozijnen onderhoudsbeurt uit te voeren?

  • Dit kan slijtage of schade aan kozijnen voorkomen

  • Tijdig krassen en scheurtjes ontdekken en herstellen

  • Om eventuele tocht- of vochtproblemen te ontdekken

  • Om kleine schades en mankementen te repareren

  • Voor het doorsmeren van draaidelen, hang en sluitwerk

  • De zekerheid dat het mechanisme goed blijft werken

  • Voor het geven van deskundig advies voor groter onderhoud

“Het was echt wel nodig om een goede onderhoudsbeurt uit te voeren. Uitstekend werk geleverd en gelukkig kon de servicemonteur ook gelijk een nieuw veiligheidsslot monteren“

M. Mossel te Oss

“Wij zijn blij met de goede serviceverlening van Kozijn Repair Service. De kozijnen zijn goed behandeld, waarbij een kleine scheur ook gelijk is hersteld. Wij hebben ook gelijk een onderhoudscontract afgesloten, zodat onze kozijnen jaarlijks worden nagekeken en waar nodig onderhouden“

K. de Jong te Laren

Wilt u een kozijnen onderhoudsbeurt laten uitvoeren?

Wilt u op korte termijn of zo snel mogelijk een kozijnen onderhoudsbeurt laten uitvoeren? Maak dan een keuze uit één van de onderstaande opties en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Met een tijdige onderhoudsbeurt kunt u grotere kozijn reparaties voorkomen”