Kozijn reparatie Zwolle

Kozijn reparatie bij kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen

Bent u op zoek naar een service monteur om een kapot kozijn, deur of schuifpui te laten maken? Wij repareren zowel kozijnen van ramen, deuren, schuifpuien als dakkapellen. Of het nu gaat om aluminium, houten of kunststof kozijnen, onze vakkundige reparateurs kunnen elke klus aan. Ook als u specifiek op zoek bent naar bepaalde kozijn onderdelen, een veiligheidsslot of iets anders, kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u waar mogelijk verder kunnen helpen.

Voor elke kozijn reparatie in Zwolle, Almelo, Deventer, Enschede en omgeving komen wij waar mogelijk binnen 48 uur bij u langs!

Kozijn reparatie bij inbraakschade

Heeft u een kapot kozijn, deur of schuifpui door inbraakschade? Dit is natuurlijk erg vervelend en wilt u zo snel mogelijk weer verholpen hebben. Zeker als uw woning, bedrijfspand of andere ruimte niet meer goed afgesloten kan worden. Onze hang en sluitwerk specialisten hebben diverse goed gekeurde veiligheidssloten op voorraad en kunnen deze, binnen 24 uur bij u komen vervangen.

Voor Kozijnen repareren in Zwolle en elders in regio Overijssel, is één telefoontje genoeg om gelijk de juiste service monteur bij u in de buurt op afspraak naar u toe te laten gaan.

Kozijnen maken of geheel vervangen?  

Soms moeten wij constateren dat een kozijn, schuifdeur of schade aan een dakkapel niet meer te herstellen is. In dat geval zullen wij u aanraden om een deel of het gehele kozijn te vervangen. U krijg hiervan gelijk een prijsopgave, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Eerlijk, betrouwbaar en snel, dat is waar wij voor staan!

Neem contact op met de kozijn service van Kozijn Repair Service!

Wij zijn actief in de volgende plaatsen en omgeving van:

 • Zwolle

 • Almelo

 • Deventer

 • Enschede

 • Hengelo

 • Nijverdal

 • Ommen

 • Steenwijk

Bel gelijk naar 030-2013973

Of dien uw reparatieverzoek in:

  Het gaat om een:

  Eigen woning

  Huurwoning

  Bedrijfspand

  Kantoor