Kozijn reparatie Arnhem

Kozijn reparatie bij kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen

Op zoek naar een kozijn service bedrijf die snel een kozijn reparatie kan uitvoeren aan uw raamkozijn, schuifdeur of dakkapel? Kozijn Repair Service kan kozijnen repareren aan kunststof, aluminium en houten kozijnen. Echter géén houtrot reparaties. Zit er een gat in uw kunststof kozijn, is door geweld schade ontstaan of is het slot geforceerd? Wij kunnen vrijwel elke kozijn reparatie in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Hengelo en omgeving oplossen. Onze vakkundige servicemonteurs in regio Gelderland komen waar mogelijk binnen 48 bij u langs.

Kozijn reparatie bij scheuren, gaten en slijtage

Heeft u een scheur in het kozijn, heeft een deel van het folie van uw kunststof kozijn losgelaten of is er sprake van slijtage aan bepaalde kozijn onderdelen of het slot? Voor alle kleine en grote kozijn reparaties staat ons deskundig service team voor u klaar.  In bijna alle gevallen kunnen wij de schade in één keer oplossen, zodat het probleem gelijk verholpen is. Wij hebben diverse kozijn onderdelen en reparatiemiddelen op voorraad en bij ons, zodat er altijd nog een extra reparatie uitgevoerd kan worden, mocht dat nodig zijn. Wij geven hier altijd eerlijk advies over. Niet meer en niet minder.

Met onze deskundige reparateurs en hogeservice is een kozijn reparatie in Arnhem en omgeving voor ons een peulenschil.

Kozijnen repareren beter uitbesteden aan een kozijn specialist

Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van kozijnen repareren, mogen wij ons gerust een kozijn specialist noemen. Wij doen dan ook dagelijks diverse kozijn reparaties van ramen, deuren en schuifpuien bij zowel particulieren, woningcorporaties, bedrijven en kantoorpanden. Gewoon even bellen naar Kozijn Repair Service en wij plannen gelijk een reparatieafspraak met u in!

Neem contact op met de kozijn service van Kozijn Repair Service!

Wij zijn actief in de volgende plaatsen en omgeving van:

 • Arnhem

 • Apeldoorn

 • Doetinchem

 • Harderwijk

 • Hengelo

 • Nijmegen

 • Velp

 • Wageningen

 • Zutphen

Bel gelijk naar 030-2013973

Of dien uw reparatieverzoek in:

  Het gaat om een:

  Eigen woning

  Huurwoning

  Bedrijfspand

  Kantoor