Inbraakschade

Inbraakschade bij woninginbraak.

Inbraakschade herstellen aan kozijnen, deuren of schuifpui

Heeft u inbraakschade door een woninginbraak? Zijn de sloten van uw ramen, deuren en/of kunststof of aluminium kozijnen geforceerd en kapot? Kozijn Repair Service kan uw inbraakschade herstellen aan ramen, deuren en sloten.

Ik wil een afspraak

Bij inbraakschade komen wij gelijk in actie!

Om een huis binnen te dringen, maken inbrekers vaak de nodige schade. Bij inbraakschade worden vaak het hang en sluitwerk, scharnieren van ramen en kozijnen en deuren vernield. Indien inbrekers daarbij met grof geschut te werk zijn gegaan, is uw woning helemaal niet meer beveiligd tegen ongewenste indringers. Het is dan een noodzaak om zo snel mogelijk in actie te komen om de inbraakschade te herstellen.

Inbraakschade herstellen aan kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien

Bij inbraakschade herstellen aan uw woning, bedrijf of winkelpand, is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt hersteld. Kozijn Repair Service doet alle inbraak reparatie werkzaamheden aan kozijnen, schuifpuien, deuren en sloten zelf. Wij hebben hiervoor diverse materialen, hang en sluitwerk voorradig en kunnen altijd een voorlopige noodvoorziening maken. Hierna zullen wij de inbraakschade herstellen, zodat uw woning, bedrijf of winkel weer optimaal beschermd en afgesloten kan worden.

Wij richten ons voornamelijk op de reparatie van kozijnen, deuren en schuifpuien bij inbraak, geforceerde sloten en alle voorkomende reparaties aan kunststof en aluminium kozijn- en schuifpui onderdelen.

Let op: Wij doen géén hout reparaties aan houten kozijnen, deuren en schuifpuien!

Welke inbraakschade herstellen wij?

“Aardige monteur die na een vrijblijvende inspectie gelijk de inbraakschade heeft hersteld. Erg secuur en netjes. Ik ben hier heel tevreden over.“

Kim Markcs

Als ervaren montageservice specialist bij inbraak, heeft Kozijn Repair Service veel kennis en deskundigheid voor het nemen van maatregelen voor inbraakpreventie.

Klik op onderstaande link voor een uitgebreidere specificatie in pdf van alle reparaties en herstel werkzaamheden die wij uitvoeren.

Sloten vervangen

Moeten er sloten vervangen worden? Bij inbraakschade zijn vaak de raamsloten en deursloten vernield, waarbij u uw ramen en/of deur niet meer kunt afsluiten. Een inbraak is op zichzelf al een emotionele gebeurtenis en geeft een onveilig gevoel. Met het snel en vakkundig herstellen van sloten kunnen wij u in elk geval helpen om uw huis, bedrijf of winkelpand weer goed te kunnen afsluiten.

Inbraakschade laten herstellen?

Heeft u in braakschade aan uw kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui en is het hang en sluitwerk ook kapot? Bel ons dan.

030-2013973