Inbraakbeveiliging bij woninginbraak

Inbraakbeveiliging tegen woninginbraak

Wilt u ook alles doen om de inbraakbeveiliging tegen woninginbraak voor uw woning zo goed mogelijk voor elkaar te hebben? Als adviseur inbraakpreventie en leverancier van hoge kwaliteit hang en sluitwerk, kan Kozijn Repair Service u gedegen advies geven over de inbraakbeveiliging van uw woning.

Ik wil een afspraak

Inbraakbeveiliging voor uw woning

Natuurlijk wilt u zich zo goed mogelijk veilig voelen in uw woning. Helaas worden er dagelijks diverse inbraken gepleegd en zeker bij woningen die geen inbraakwerende sloten hebben aangebracht. Een inbraak brengt veel emotionele en financiële schade met zich mee. Kozijn Repair Service is mede gespecialiseerd in inbraakpreventie en kan voor uw woning inbraakwerend hang en sluitwerk leveren en monteren.

Hoe gaan inbrekers te werk?

De meesten inbrekers gaan vrij simpel te werk. Ze kiezen een woning of pand uit waar ze makkelijk binnen kunnen komen of die niet ‘inbraakproof’ beveiligd is. Met een tang, schroevendraaier of breekijzer proberen ze via een raam, deur of schuifpui het slot te forceren om binnen te komen. Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor Statistiek, blijkt dat 80 procent van de woninginbraken door zogenoemde ‘gelegenheid inbrekers’ worden gepleegd. Helaas wordt hierdoor veel inbraakschade veroorzaakt. Dit brengt voor de bewoners ellende en herstelkosten met zich mee.

Sloten vervangen voor Politie Keurmerk veiligheidssloten

Eén van de meest makkelijke opties om de inbraakbeveiliging van uw woning te verhogen, is uw sloten vervangen voor veiligheidssloten met het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Veel huizen in Nederland hebben nog oude type sloten. Inbrekers kunnen deze sloten makkelijk open maken, doordat de cilinders van deze sloten makkelijk afgebroken kunnen worden. Zorg er dus voor dat u het inbrekers zo moeilijk mogelijk maakt, door uw sloten te vervangen voor goedgekeurde veiligheidssloten voor uw deuren, ramen en eventuele schuifpui.

Ga naar sloten vervangen voor levering en montage van goedgekeurde veiligheidssloten conform de eisen van het PKVW.

Beveilig uw huis met een kerntrekbeveiliging voor deuren

De nieuwe generatie hang en sluitwerk zijn voorzien van een kerntrekbeveiliging of ook wel cilindertrekbeveiliging genoemd. Door de cilindertrekbeveiliging op deze veiligheidssloten, kunnen inbrekers niet snel meer de cilinder in het slot afbreken. Elke seconde telt bij een inbraakpoging, dus hoe moeilijker uw woning in te breken is, hoe sneller een inbreker zijn poging tot inbraak opgeeft. Kozijn Repair Service levert en monteert voor goede inbraakpreventie een kerntrekbeveiliging voor deuren.

Soorten inbraakbeveiliging

Er zijn verschillende soorten inbraakbeveiliging om uw woning of (bedrijfs)pand goed te beveiligen.

“Erg tevreden over het deskundig advies om ons huis beter te beveiligen met goede sloten. Op de afgesproken dag geleverd en vakkundig gemonteerd. Prima service“

Peter Stelten te Raamsdonkveer
politie keurmerk

Hang en sluitwerk ramen

Goed en veilig hang en sluitwerk voor ramen is een preventief middel voor inbraakbeveiliging. Inbrekers proberen zowel via deuren en ramen beneden, als via de bovenverdieping binnen te komen. Beveilig dus uw ramen met goedgekeurd hang en sluitwerk voorzien van het SKG-keurmerk.
U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor veiligheidsscharnieren en afsluitbare raamboompjes. Kozijn Repair Service kan u hier over goed advies geven.

Hang en sluitwerk deuren

Bij goede inbraakbeveiliging hoort ook goedgekeurd veiligheidsbeslag voor hang en sluitwerk deuren. Deuren kunnen wij voorzien van extra dievenklauwen, cilindersloten, insteeksloten, of meerpuntsluitingen. Wij hebben ruime keuze uit verschillende soorten hang en sluitwerk voor deuren.

Hang en sluitwerk schuifpuien

Steeds meer woningen hebben een schuifpui of schuifdeur naar buiten. Om ook hier de inbraakbeveiliging zo hoog mogelijk te maken, leveren wij hier speciale hang en sluitwerk schuifpuien voor. Hiermee maakt u het inbrekers moeilijk om via de schuifpui uw woning binnen te komen.

Goede oplossingen voor inbraakbeveiliging

Veilig wonen in uw eigen huis en ook onbezorgd even weg kunnen of op vakantie gaan is belangrijk voor u. U moet dan ook kunnen vertrouwen op goedgekeurde en gecertificeerd hang en sluitwerk om uw huis te beveiligen. Kozijn Repair Service kan u als inbraakpreventie specialist gericht advies geven voor uw huis beveiligen.

Ga naar onze tips bij uw huis beveiligen.

Advies over inbraakbeveiliging nodig?

Wilt u graag advies van een deskundig op het gebied van inbraakpreventie en het beveiligen van uw woning of pand met goedgekeurd hang en sluitwerk voor ramen, deuren of schuifpui? Neem dan contact met ons via onderstaand invulformulier. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u voor een goed advies.

030-2013973

    “Vraag ons gerust om advies bij goede inbraakbeveiliging van uw woning”