Hordeur schuifpui monteren

Wilt u graag een hordeur schuifpui laten monteren, dan kan Kozijn Repair Service dit ook voor u doen. Wij leveren en monteren uit voorraad diverse hordeuren voor schuifpuien en raamhorren voor ramen.

Hordeur schuifpui tegen insecten

Bent u op zoek naar een hordeur schuifpui die bij u geleverd en gemonteerd wordt? Een hordeur voor uw schuifpui zorgt ervoor dat insecten en ongedierte buiten blijven, maar dat er wel frisse lucht, licht en zicht door uw schuifpui komt. Een schuifpui geeft de woning meer ruimte en licht in huis en vergemakkelijkt de toegang tot het terras en de tuin. In het voorjaar en in de zomer is het dan wel fijn om een hordeur voor uw schuifpui te hebben die ongewenste insecten buitensluit.

Hordeur voor schuifpui laten monteren

Schuifpuien zijn een blikvanger in huis en geven een mooi uitzicht naar de achtertuin. Hiervoor levert en monteert Kozijn Repair Service diverse schuifpui horren die juist voor uw merk en soort schuifpui geschikt zijn. Wij geven u hier graag advies op maat bij, zodat u zeker weet dat u de juiste hor voor uw schuifpui laat monteren. Hiervoor hebben wij de juiste maten van uw deuropening nodig en of de deurdrempel recht of schuin loopt.

Met behulp van een paar foto’s kunnen wij de hordeur mogelijkheden voor uw schuifpui bepalen en hiervoor de juiste hordeur leveren en monteren. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar en wij regelen het allemaal voor u.

Wat voor hordeur schuifpui heeft u nodig?

Er zijn verschillende soorten hordeuren voor schuifpuien. Afhankelijk van uw wensen en de maten van uw schuifpui, kunnen wij hiervoor de volgende soorten schuifpui horren op maat leveren en monteren:

  • Deurrolhor

  • Schuifhordeur

  • Plissé deurhor

Toepassing:
Kozijn Repair Service levert en monteert schuifpui horen voor zowel buiten als binnen draaiende deuren en voor dubbele deuren. Hier heeft u twee plissé horren voor nodig.

Montage:
Wij kunnen de schuifpui hor in het kozijn maken als op het kozijn met behulp van een opbouwkader. Daarbij kan de hor links of rechts gemonteerd worden. De horren zijn voorzien van aluminium profielen. Dit zorg voor een strak design en extra stevigheid.

In ons assortiment hordeuren voor schuifpuien, hebben wij verschillende hoogtematen en leveren uw hordeur exact op maat. Zo weet u zeker dat u geen verkeerde hordeur bestelt en laat leveren. Bovendien hoeft u dan zelf niet aan de gang met een boormachine en gereedschap, zodat wij u hiermee kunnen ontzorgen.

Tip: Laat ook gelijk kozijnen onderhoud of een schuifpui onderhoudsbeurt uitvoeren!

De voordelen van een hordeur schuifpui

De voordelen van een hordeur schuifpui is dat de temperatuur en luchtdoorstrooming hetzelfde blijven. Daarnaast houdt de hor pollen tegen is tevens zonwerend. Natuurlijk kunt u ook een schuifpui hor kopen bij een plaatselijke bouwmarkt, maar vaak zijn deze duurder en hebben ze uw maat net niet op voorraad.
Bovendien moet u de schuifpui hor dan zelf monteren en niet iedereen is hier even handig in. Het heeft zo zijn voordelen om dit uit te besteden aan Kozijn Repair Service.

Wij leveren en monteren alleen schuifpui horren in regio Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Gelderland en Flevoland!

Uw hordeur schuifpui aan ons uitbesteden?

Neemt u liever het zekere voor het onzekere en bestelt u de hordeur schuifpui graag bij ons, dan krijgt u van ons altijd het beste advies voor de te leveren en monteren schuifpui hor. Bel ons of ga naar het contactformulier en geef uw wensen aan ons door.

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    “Simpel en snel uw hordeur schuifpui geleverd en gemonteerd”