Hang en Sluitwerk ramen

Hang en Sluitwerk ramen

Bent u op zoek naar goed hang en sluitwerk voor uw ramen, een goedgekeurd veiligheidsslot, veiligheidsbeslag of extra sloten? Kozijn Repair Service levert en monteert alle soorten en merken hang en sluitwerk voor ramen. Hiermee weet u zeker dat uw ramen op de meest veilige en efficiënte manier kunnen worden afgesloten.

Ik wil een afspraak

Hang en sluitwerk ramen

Is het hang en sluitwerk van uw ramen defect of is er schade door roest of kapot raambeslag? Uw raamsloten draaien niet meer goed open en dicht of het raam wil niet meer goed afsluiten? Ook bij schade door poging tot inbraak, kunnen wij snel en vakkundig nieuw hang en sluitwerk voor ramen aanbrengen. Natuurlijk wilt u alleen goedgekeurde raamsloten die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig wonen. Bij Kozijn Repair Service heeft u de garantie dat al ons hang en sluitwerk voor ramen en kozijnen voldoen aan de eisen die aan veiligheidsbeslag gesteld worden.

Hang en sluitwerk voor inbraakbeveiliging bij ramen

Goedgekeurd hang en sluitwerk is belangrijk om de ramen van uw woning, bedrijfspand of kantoor inbraakwerend te kunnen afsluiten. Kozijn Repair Service werkt alleen met goedgekeurde raamsloten, die de toegang tot uw woning via uw ramen zo goed mogelijk voorkomen. Daarbij geven wij u gratis advies bij inbraakbeveiliging. Hang en Sluitwerk voor ramen is de verzamelnaam voor al het materiaal dat nodig is om uw ramen en alle bijbehorende draaiende delen te kunnen afsluiten.

Sloten vervangen of repareren

Moet het raambeslag of de raamsloten vervangen worden of kan een reparatie volstaan? Bel ons gerust om als u dit wil weten, zodat wij telefonisch kunnen inschatten of het hang en sluitwerk van uw ramen mogelijk gerepareerd kan worden. Is de schade zodanig dat dit niet kan, dan stellen wij de sloten vervangen. Kozijn Repair service kan alle gangbare hang en sluitwerk voor ramen uit voorraad leveren en monteren.

Kiep kantelraam gaat niet meer dicht of klemt?

Heeft u een kiep kantelraam die niet meer goed dicht wil of waarbij het mechanisme niet meer goed werkt? Ook voor een draaikiepraam afstellen of een kiep kantelraam dat klemt, kunt u ons bellen om dit te laten herstellen. Dit kan vaak te maken hebben met schade in het hang en sluitwerk van een draaikiep raam of kiep kantelraam. Is hiervoor een kleine reparatie nodig? Lees dan ons ook ons blog over kiep kantelraam reparatie.

Soorten hang en sluitwerk ramen

Kozijn Repair Service levert, vervangt en monteert onder ander de volgende soorten hang en sluitwerk voor ramen van de meest voorkomende soorten en merken:

  • Kierstandhouders

  • Draaikiepbeslag

  • Dievenklauwen

  • Anti-inbraakstrips

  • Profielcilinders

  • Raamboompjes

  • Scharnieren

  • Veiligheidsinsteeksloten

“Na een poging tot inbraak waren er twee raamsloten geforceerd, waardoor het raam aan de voor- en achterkant niet meer op slot kon. Gelijk Kozijn Repair Service gebeld, omdat die vorig jaar onze schuifpui ook had gemaakt. De monteur kwam einde van de middag bij ons langs en heeft nieuw hang en sluitwerk aan de ramen gemonteerd. Wederom super tevreden over de snelle service“

M. Boskamp te Utrecht

Tip: Ook bij nieuwe ramen kunnen wij het hang en sluitwerk leveren en monteren!

Hang en sluitwerk ramen nodig?

Heeft u goed hang en sluitwerk voor uw ramen nodig? Bel ons gelijk of kies één van onderstaande opties. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Wat heeft u nodig? Wij regelen de levering en montage van uw hang en sluitwerk ramen”