Hang en Sluitwerk deuren

Hang en Sluitwerk deuren

Bent u op zoek naar goed hang en sluitwerk voor uw deuren, een goedgekeurd veiligheidsslot, kerntrekbeveiliging, veiligheidsbeslag of extra deurslot? Kozijn Repair Service levert en monteert alle soorten en merken hang en sluitwerk voor deuren. Hiermee kunt uw deuren op een veilige en efficiënte manier afsluiten en uw woning inbraakproof maken.

Ik wil een afspraak

Hang en sluitwerk deuren

Is het hang en sluitwerk van uw deuren defect? Is er schade door vocht, kapot deurbeslag of roestvorming aan het hang en sluitwerk? Uw deurslot wil niet meer goed open of dicht draaien of de sleutel is afgebroken? Kozijn Repair Service levert en monteert alle voorkomende soorten deurbeslag die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig wonen. Bij Kozijn Repair Service heeft u de garantie dat al ons hang en sluitwerk voor deuren voldoen aan de eisen die aan veilig deurbeslag gesteld worden.

Deurslot vervangen of repareren

Moet het deurbeslag of de deursloten vervangen worden of is er een reparatie van hang- en sluitwerk nodig? Bel ons gerust om advies, zodat wij telefonisch kunnen inschatten of het hang en sluitwerk van uw deuren mogelijk gerepareerd kan worden. Indien blijkt dat uw huidige sloten niet aan de gestelde veiligheidseisen voldoen, dan zal uw deurslot vervangen de beste keuze zijn. Kozijn Repair service kan alle gangbare hang en sluitwerk voor deuren uit voorraad leveren en monteren.

Hang en sluitwerk deuren voor inbraakbeveiliging

Goedgekeurd hang en sluitwerk is belangrijk om de deuren van uw woning, bedrijfspand of kantoor inbraakwerend te kunnen afsluiten. Kozijn Repair Service werkt alleen met goedgekeurde deursloten, die de toegang tot uw woning via uw voor- en achterdeur zo goed mogelijk voorkomen. Daarbij geven wij u gratis advies bij inbraakbeveiliging. Hang en Sluitwerk deuren is de verzamelnaam voor al het materiaal dat nodig is om uw deuren en alle bijbehorende draaiende onderdelen te kunnen afsluiten.

Kerntrekbeveiliging of cilinderslot voor deuren

Wilt u geen risico’s lopen dat ongewenste ‘bezoekers’ uw woning, kantoor of bedrijfspand betreden? Dan is een kerntrekbeveiliging voor deuren of een goedgekeurd cilinderslot, de beste keuze om uw woning of pand te beveiligen. Hiermee maken inbrekers geen kans om via de deur binnen te komen.

Soorten hang en sluitwerk deuren

Kozijn Repair Service levert, vervangt en monteert onder ander de volgende soorten hang en sluitwerk voor deuren van de meest voorkomende soorten en merken:

 • Kerntrekbeveiligingsloten

 • Dievenklauwen

 • Anti-inbraak strips

 • Profielcilinders

 • Hefschuifbeslag

 • Meerpuntssluitingen

 • Buitendeurbeslag

 • Kierstandhouders

 • Scharnieren

 • Veiligheidsinsteeksloten

 • Deursloten in verschillende soorten

“Wij zijn erg tevreden over de service die Kozijn Repair Service ons heeft geboden. Goed advies gekregen bij het beveiligen van onze woning met goedgekeurde veiligheidssloten“

K. Broek te Breukelen

“Top kwaliteit, communicatie en flexibiliteit!!! Ook ’s Avonds om 20.30 uur beschikbaar. Zeker een aanrader…“

F. Pleijter te Amsterdam

Tip: Ook bij nieuwe deuren kunnen wij het hang en sluitwerk leveren en monteren!

Hang en sluitwerk deuren nodig?

Heeft u goed hang en sluitwerk voor uw deuren nodig? Bel ons gelijk of kies één van de onderstaande opties. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Wat heeft u nodig? Wij regelen de levering en montage van uw hang en sluitwerk deuren”