Dubbel glas vervangen bij barst of scheur

Zit er een barst of scheur in uw dubbel glas en wilt u dit laten herstellen? Kozijn Repair Service kan ook gebarsten of gescheurd dubbel glas vervangen, met of zonder kozijn reparatie.

Dubbel glas vervangen bij glasschade

Heeft u onverhoopt glasschade door een barst of scheur in uw ruit met dubbel glas? Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. Een bal door het raam, een poging tot diefstal of een ongelukje bij een reparatie of klus. Het is belangrijk dat opgelopen glasschade of barst in het raam zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Dubbel glas vervangen bij glasschade door Kozijn Repair Service is snel gedaan. Soms in combinatie met een kozijn reparatie bij een kapot kozijn, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

Raam of glas vervangen bij een breuk

Een raam of glas vervangen kan zo maar ineens nodig zijn. Glasschade valt ook niet altijd te voorkomen. Een klein scheurtje in het glas kan door weersinvloeden of bij storm ineens een grote barst worden, of nog erger het glas scheurt helemaal of vliegt er uit.

Met een gat of barst in het raam, is uw huis, pand of kantoor ook onderhevig aan diverse weersomstandigheden en zien inbrekers sneller kans om binnen te komen. Dubbel glas vervangen bij een breuk, scheur of barst vraagt om een snelle actie waar u Kozijn Repair Service voor kunt vragen. Gelukkig kunnen wij snel dubbel glas vervangen.

Dubbel glas plaatsen? Eerst even de verzekering checken

Is dubbel glas plaatsen nodig? Dan is het slim om eerst even na te kijken of u verzekerd bent tegen glasschade. Of u deze schade vergoed krijgt, hangt er van af hoe de barst of scheur in uw dubbel glas is ontstaan. Bij twijfel kunt u altijd even contact met uw verzekeringsmaatschappij opnemen. Die kunnen u gelijk vertellen of de kosten voor dubbel glas vervangen in uw geval onder de dekking vallen. In veel gevallen worden de kosten bij nieuw dubbel glas plaatsen bij glasschade gedekt, als dit door weersinvloeden of een ongelukje door derden is ontstaan. Bij veroorzaakte glasschade door anderen, wordt dit in de meeste gevallen gedekt door de aansprakelijkheidsverzekering van degene die de glasschade heeft veroorzaakt.

Dubbel glas vervangen in bestaande ramen

Over het algemeen zullen wij dubbel glas vervangen in bestaande ramen. Indien er geen schade aan de kozijnen zichtbaar is, is het dubbel glas vervangen bij een barst of scheur ook zo gedaan. In gevallen waar ook het kozijn beschadigd is, bijvoorbeeld bij inbraak, zullen wij vanzelfsprekend ook uw (kunststof) kozijn repareren. Kozijn Repair Service biedt dan ook graag een totaaloplossing voor elke opgelopen schade aan een kapotte raam, kozijn, pui of deur.

Totaal oplossingen bij glasschade en kozijn reparatie

Welke reparaties kunnen wij (tegelijkertijd) nog meer voor u uitvoeren?

Dubbelglas vervangen bij breuk, scheur of barst in het raam?

Heeft u glasschade opgelopen en wilt u een breuk, scheur of barst snel door een erkende glasreparateur laten vervangen? Neem dan contact met ons op en dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs.

Heeft u na het lezen nog vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.