Dakkapel repareren

Dakkapel repareren

Voor uw dakkapel repareren kunt u ook bij Kozijn Repair Service in Utrecht terecht. Door diverse weersinvloeden, slijtage, lekkage en kapotte onderdelen kunnen er scheuren in de kozijnen, boeidelen of dakranden ontstaan. Het is lang niet altijd nodig om uw dakkapel in zijn geheel te vervangen. Waarom niet laten repareren als het ook goedkoper kan?

Dakkapel reparatie biedt meer voordelen

Een dakkapel biedt vooral licht en ruimte in de slaap- of zolderkamer. Met de juiste kwalitatieve materialen en onderhoud gaan een dakkapel lang mee. Het kan echter voorkomen dat er schade aan dakkapel optreedt. Dit kan bijvoorbeeld ook gebeuren bij een poging tot inbraak, een flinke storm of een daklekkage die ook de kozijnen van uw dakkapel heeft aangetast. Een dakkapel reparatie is dan nodig om de schade te herstellen. Kozijn Repair Service repareert en herstelt dakkapellen in de oude staat of vervangt kapotte onderdelen.

Kunststof dakkapel repareren

Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten. Wij richten ons veelal op een kunststof dakkapel repareren, maar herstellen ook houten of aluminium kozijnen van dakkapellen. Voor welke dakkapel reparatie kunt u ons bellen of mailen?

  • Bij het repareren van aangetaste kozijnonderdelen
  • Bij het repareren van scheuren in dakkapellen
  • Bij het vernieuwen van boeidelen en dakranden
  • Indien nodig voor het vervangen van de kozijnen

Dakkapel repareren is specialisten werk

Een dakkapel kopen is meestal een hele investering. Daarom wilt u schade aan uw dakkapel zo snel mogelijk herstellen. Daarbij wilt u zeker weten dat u met een ervaren reparateur of herstelbedrijf te maken heeft. Kozijn Repair Service heeft al diverse dakkapel reparaties uitgevoerd, dus u kunt deze klus met een gerust hart aan ons overlaten. Het maakt niet uit wat voor soort dakkapel u heeft. Wij kunnen veel problemen oplossen, dus vraag ons gerust om de mogelijkheden.

Schade opnemen

Na uw telefoontje of online aanvraag, nemen wij graag contact met u op en komen desgewenst bij u langs om de schade aan uw dakkapel te bekijken en te beoordelen. Hierna zullen wij u uitleggen wat wij hieraan kunnen doen. Waar mogelijk voeren wij ter plekke de reparatie uit en anders maken wij hiervoor een afspraak.

Klik op onderstaande link voor een uitgebreidere specificatie in pdf van alle reparaties en onderhoud werkzaamheden die wij uitvoeren.

SPECIFICATIE DOWNLOADEN

Dakkapel reparatie laten uitvoeren?

Wilt u ons inschakelen om een dakkapel reparatie uit te voeren of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of doe gelijk een offerte aanvraag. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en bellen u terug.

Offerte aanvragen

“Een dakkapel reparatie is tenslotte goedkoper dan een dakkapel vervangen”