Dakkapel repareren

Dakkapel reparatie

Voor uw dakkapel reparatie kunt u ook bij Kozijn Repair Service in Utrecht terecht. Door diverse weersinvloeden, slijtage, lekkage en kapotte onderdelen kunnen er scheuren in de kozijnen, boeidelen of dakranden ontstaan. Het is lang niet altijd nodig om uw dakkapel in zijn geheel te vervangen. Waarom niet laten repareren als het ook goedkoper kan?

Ik wil een afspraak

Dakkapel reparatie bij schade

Een dakkapel biedt vooral licht en ruimte in de slaap- of zolderkamer. Met de juiste kwalitatieve materialen en onderhoud, gaat een dakkapel lang mee. Het kan echter voorkomen dat er schade aan dakkapel optreedt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij een poging tot inbraak, een flinke storm, een afgebroken boomtak, of een daklekkage. Hierdoor kan er (flinke) schade aan uw dakkapel ontstaan. Een dakkapel reparatie is dan nodig om de schade te herstellen. Kozijn Repair Service repareert en herstelt dakkapellen in de oude staat of vervangt kapotte dakkapel onderdelen.

Kunststof dakkapel reparatie

Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten. Wij richten ons veelal op een kunststof dakkapel reparatie of dakkapel renovatie. Daarnaast herstellen wij ook houten of aluminium kozijnen van dakkapellen.

  • Bij het repareren van aangetaste kozijnonderdelen

  • Bij het repareren van scheuren in een kunststof dakkapel

  • Bij het vernieuwen van boeidelen en dakranden

  • Het uitvoeren van een kunststof dakvlak reparatie

  • Indien nodig voor het vervangen van de kunststof kozijnen

Naast de kozijnen, boeidelen of dakvlak, kunnen wij bij glasschade ook een dakkapel raam vervangen.

Let op: Wij doen géén houtrot reparaties aan houten dakkapellen, dakconstructies of kozijnonderdelen!

Dakkapel repareren is specialisten werk

Een dakkapel kopen is meestal een hele investering. Daarom wilt u schade aan uw dakkapel zo snel mogelijk herstellen. Natuurlijk wilt u zeker weten dat u met een ervaren servicemonteur of herstelbedrijf te maken heeft. Kozijn Repair Service heeft naar volle klanttevredenheid diverse dakkapel reparaties uitgevoerd. U kunt uw dakkapel reparatie deze klus met een gerust hart aan ons overlaten. Het maakt niet uit wat voor soort dakkapel u heeft. Wij repareren, herstellen en renoveren alle soorten en merken dakkapellen.

Schade dakkapel opnemen

Na uw telefoontje of online aanvraag, nemen wij contact met u op en komen bij u langs om de schade aan uw dakkapel te bekijken en te beoordelen. Hierna zullen wij u uitleggen wat wij hieraan kunnen doen en sturen u hiervoor een offerte. Waar mogelijk voeren wij ter plekke de reparatie uit en anders maken wij hiervoor een afspraak. Indien u gelijk kunt aangeven welke soort dakkapel reparatie er nodig is, kunnen wij ook direct een afspraak met u inplannen om deze reparatie uit te voeren.

Dakkapel reparatie laten uitvoeren?

Wilt u een dakkapel reparatie laten uitvoeren of wilt u nog meer informatie? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande opties. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

030-2013973

“Een dakkapel reparatie is tenslotte goedkoper dan een dakkapel vervangen”