Aluminium kozijn reparatie

Aluminium kozijn reparatie

Kozijn Repair Service in Utrecht is uw kozijn service monteur voor een aluminium kozijn reparatie. Wij herstellen alle soorten schade aan aluminium kozijnen. Als uw kozijnen beschadigd zijn door ouderdom, vandalisme, verkeerde montage, poging tot inbraak, of andere schade oorzaken, kunt u dit het beste overlaten aan de vakman. Kozijn Repair Service is zo’n vakman, die elk aluminium kozijn kan herstellen en repareren.

Ik wil een afspraak

Aluminium kozijn reparatie

Aluminium kozijnen zijn erg sterk en van licht materiaal. Daarom zijn aluminium kozijnen en schuifpuien ook zo in trek. Een groot voordeel van aluminium kozijnen is dat ze niet snel beschadigen. Aangezien aluminium natuurlijk wel een metaalsoort is, zijn aluminium kozijnen gevoelig voor corrosie. Ook kunnen er door kleine foutjes bij de transport of plaatsing problemen ontstaan. Bij verouderde aluminium kozijnen kunnen ook de scharnieren slijtage vertonen of er ontstaat roestvorming van het hang en sluitwerk. Wat voor schade u ook heeft, onze kozijn monteurs staan gereed voor elke aluminium kozijn reparatie.

Aluminium kozijnen onderhoudsbeurt

Het beste is natuurlijk om aluminium kozijnen regelmatig te onderhouden. Door luchtvervuiling, uitlaatgassen, heftige weersomstandigheden of kleine schadeplekjes, kunnen op ten duur de aluminium kozijnen aangetast worden.

Vooral mensen die in de stad wonen, zouden minimaal 2 keer per jaar een onderhoudsbeurt aan hun kozijnen moeten laten plegen. Vaak wordt dit echter vergeten, waardoor de kozijnen eerder gerepareerd of hersteld moeten worden. Kozijn Repair Service komt graag bij u langs voor een onderhoudsbeurt aan uw aluminium kozijnen. Wij lopen hierbij uw kozijnen helemaal na, smeren de scharnieren, vetten de rubbers in en checken de kozijnen op (kleine) beschadigingen of ouderdom.

Lees ook ons blog met 5 tips bij onderhoud kozijnen!

Aluminium kozijn reparatie: welke reparatie is er nodig?

Klik voor meer informatie op één van de onderstaande kozijn reparaties:

Andere kozijn reparaties zijn:

 • Raamkozijn herstellen bij gaten en schade

 • Scharnieren nakijken en waar nodig vervangen

 • Het beslag is stuk of functioneert niet meer

 • Onderdorpel kozijn vervangen

 • Raam sluit niet goed meer

 • Vocht en tocht traceren en oplossen

“Ik ben blij dat we Kozijn Repair Service hebben gebeld om onze aluminium kozijn te repareren. Wij dachten dat dit niet kon, maar ons werd telefonisch heel goed uitgelegd hoe zij het zouden aanpakken. U heeft het zeker keurig opgelost“

K. Ziggenberge te De Meern

“Goed vakwerk, snelle reparatie en scherpe prijs. Een volgende keer (hopelijk niet te snel) zal ik u zeker weer bellen“

M. Visser te Rotterdam

“Op dinsdag gebeld en woensdag stond u al voor onze deur. Mooi dat u het gat in ons aluminium kozijn zo goed kon wegwerken. Gelukkig viel de schade achteraf reuze mee, maar we zijn blij dat het zo mooi gerepareerd is“

Aluminium kozijn onderdelen: levering en montage

Zoekt u een specifiek kozijn onderdeel voor uw aluminium kozijnen? Bij Kozijn Repair Service kunnen wij deze uit voorraad bij u leveren en direct monteren. U hoeft dus zelf niet meer te zoeken naar een specifiek kozijn onderdeel, beslag of nieuwe scharnieren. Met onze servicemonteurs heeft u de zekerheid dat het kozijn onderdeel op een snelle en vakkundige manier wordt gemonteerd. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. Net zo makkelijk en met de beste service die u van een kozijn monteur mag verwachten.

Uw voordelen bij Kozijn Repair Service

 • Wij handelen uw aanvraag zo snel mogelijk af

 • Landelijke dekking door heel Nederland

 • Kozijn reparatie is goedkoper dan kozijnen vervangen

 • De schade wordt vrijwel onzichtbaar hersteld

 • Ook voor preventief onderhoud om schade te voorkomen

 • Voor alle soorten en maten aluminium kozijnen

 • Deskundig advies en tips voor onderhoud en inbraakpreventie

Hang en sluitwerk voor aluminium kozijnen

Bent u op zoek naar goedgekeurde veiligheidsloten voor uw aluminium kozijnen, ramen of deur? Kozijn Repair Service levert en monteert ook diverse hang en sluitwerk voor ramen en deuren. Met de nodige kennis en ervaring in uw huis beveiligen, zijn wij tevens een goede partner voor het optimaal ‘inbraakproof’ maken van uw ramen, deuren en schuifpui. Wij leveren en monteren hiervoor alleen goedgekeurde veiligheidsloten met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Aluminium kozijn reparatie offerte aanvragen?

Wilt u een aluminium kozijn reparatie laten uitvoeren? Maak dan een keuze uit één van de onderstaande opties en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

030-2013973

“Met onze speciale technieken, kunnen wij elke schade eenvoudig repareren”